Mixmatch

Är det töntigt att ha en klarblå kavaj plus blåa pumps till det? Har inte bestämt mig för om det kanske blir för mycket. Skorna vill man ju ändå att dom ska sticka ut lite. Men eeeeh.. på tal om det! Det är fan snö ute, så kanske inte så passande med pumps ändå :P


Lördagmorgon

Ingen granne som klagade i nättras... Puh! Jag kastade upp allt som låg på golvet på soffan så nu måste jag ta itu med den :P Kul o läsa om min städning!
Det blev visst inget landet idag så nu ska jag fortsätta min städning sen ner mot staden för att hitta en present:)
En sak till! Min lägenhet ska målas om :D Som jag har kämpat för att få det gjort. Jag har typ inte packat upp några prydnadssaker än så jag får låta det ligga så länge. Just nu ser det för jävligt ut här måste jag säga. Gula tapeter och så himla tomt, ser inte alls hemtrevligt ut.


I dont care



Miss i nassen

Hej mina kära få få bloggläsare! Haahah!
Jag är precis hemkommen från After Work. Var väl trevligt... Åt lite mat, lekte lite lekar (jag min  fegis var inte med på en enda:P) och umgicks. Vet ni vad jag ka göra nu? JO, sätta igång och städa lägenheten. Ser ut som ett bombnedslag och imorgon hinner jag inte. What to do? What to do? Det står inget i mitt hyreskontrakt att jag inte får dammsuga mitt i natten? Plus upp tidigt imorgon bitti. Vad ska jag säga...  Vad gör man när tiden inte räcker till?

Lite har ordnat upp sig sedan igår. Det känns okej, men det är långt ifrån bra. Jag står inte ut med mig själv och jag fattar inte hur jag hamnat i denna sits.
Jag träffade fina Fialotta häromdagen. Jag skäms nästan för hur lång tid det tagit innan jag hälsat på henne och lilla Saga. Hon är verkligen världens goaste människa! Kommer absolut att hälsa på henne oftare nu. Lilla Saga är ju typ världens sötaste bääbis! :D
Jag hatar när folk tar mig för givet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det har blivit en av dom värsta sakerna i mitt liv. Varför ska jag umgås med folk som jag mår dåligt av? Jo, för att jag har så svårt att säga nej!
Aja, lägenheten blir inte ren av sig själv. Dags att sätta igång!
Plus jävla fyllon som står utanför mitt fönster och bråkar..... DRAAAA! (Åååh vad jag bara älskar gråbo. Man kommer så nära sina grannar.)




:(

Jag står inte ut med mig själv....
Jag får fan panik och vet verkligen inte vad jag ska göra nu.
Jag är helt jävla dum i huvudet.
Det kunde väl komma vilken jävla dag som helst förutom idag.


Big brother

Nu tänker jag fan inte kolla på BB förens Sipan (och möjligtvis Hanna R) är ute. VILKEN JÄVLA IDIOT!!




Blå byxor

Jag har invigt mina färgglada byxor idag. Älskar trenden med färgglada jeans. Det känns så somrigt :) Just nu sitter jag på jobbet och har rast. Jobbar sent idag...urk! Men direkt efter så ska jag bege mig till Jenny som bjuder på mat:) Det satt mitt i prick så här två dagar innan lön, haha. ;)



Kan inte få nog av sushi

Idag har verkligen varti en slappardag. Kollat på Gossip Girl hela dagen och käkat polly. Gjorde faktiskt lite nytta förut. Var tvungen att plocka bort alla ölburkar och dammsuga upp alla popcorn som låg på golvet, haha.
Ikväll ska jag umgås med Erika och Tilda för lite tjejsnack och spelande. Det lär bli super trevligt:)
Jag är så extreeeeemt sugen på sushi idag! Jag är verkligen där en gång i veckan, haha. Plus att det ALLTID är samma tjej som tar betalt. Väntar bara på att hon ska säga "Det gamla vanliga va?". Men vafan, det finns ju inget annat sushiställe så vad ska man göra:)
Nu ska jag ta en dusch och sedan börja fräscha till mig lite!


Im inlove with my bed



Slitna jeans

Jag har verkligen förälskat mig i dessa jeans från Gina Tricot. Hur snygga är dom inte?? Must have! Har redan sett på stan att var och varannan tjej går runt i dessa jeans men jag kan verkligen inte låta bli.


Nothing is wrong if it feels good

Har ni också ett par jeans som man måste hoppa i? Och sen är man helt slut när man väl har fått på sig dom och kan knappt andas. Det är verkligen jag just nu, haha!
Jag gick upp i tid imorse för en gångs skull, så nu har jag tid med både frukost, blogga och kolla på thevoice och snygga Martin Björk ;)
På sista tiden har jag verkligen lyckats med det värsta, haha. Det kommer säkert sluta med att inget blir som jag vill.
Nu blir det wörk, wörk och sen är det äntligen efterlängtad helg!


12 timmar

Jag har sovit nästan 12 timmar i natt och är fortfarande super trött. Snoret rinner och jag nyser på löpande band! Har noll energi och vill bara bli frisk! Nu blir det att bege sig till jobbet:) (Jag har fått tillbaka blogg lusten;))



Vilka vårkänslor

Vilka vårkänslor man får så fort solen är framme. Det enda jag längtar till är ju att få ta på sig skinnpajen och bara längta till sommaren :)
Här kommer en vårbild för ca ett år sedan!