I only date boys with tattoos.

Jag och Linnsan har gått en låååång sväng idag. Blev inge bad. Sparar det tills imorgon istället. Men grejen är ATT det ska regna nån liten skvätt. Jag blir ledsen, på min semester och allt. Men lördag dock, 27 grader varmt!!!!! :) Ååh vad härligt!

Lite viktig information är att jag har fönstret ut mot vägen, där folk cyklar, går, kör whatever.. Och jag hör precis allt dom säger. Suck.. Men snart blir det att flytta härifrån. Måste leta ny lägenhet..

Jag vill tatuera mej igen. Nu! Och jag vet vad, men inte vart. Jag kommer bli lite härmapa på den fronten men ska göra den lite egen, försöka iaf. Grejen är att det gjorde så sjukt ont båda gångerna. Den smärtan får man ta. Jannica (pappas) tycker det är en skön smärta. Eeh vart då någonstans?


Faktikst snyggt. Tatueringen menar jag då förstås.


Nej nog med skitsnacket, nu ska jag fixa lite. Är sugen på något.


Ligger lågt.

Midsommar helgen var väl inte den bästa. Fredagen var vi på fårö, kan väl säga att det var  roligast i bilen på vägen dit. Blev helt spontant. Det blir det däremot inte igen för det var inge roligt. Midsommar dagen var det fest i tingstäde. Jag och fialotta var så jävla slöa men vi drog dit iaf. Drog med tildis och becci oxå. Kvällen slutade med att jag blev förbannad och drog. Jag är absolut inte långsint, men där vet man inte vart gränsen går. Det var iaf moget gjort att be om ursäkt.

Ska snart bege mej till Linnsan så ska vi möta upp Alex och co och bada. Jag tog faktiskt mitt första dopp i söndags ;) Frivilligt var det med.


Systemet är tydligen populärt idag!

Tänkte att jag skulle smita in på systemet på lunchen. EEEEHH.... det kunde jag ju glömma. Var kö ända upp på vägen. Hmm, hoppas att det är mindre folk när jag slutar jobba.

Det är verkligen ingen som tänker va nykter på midsommar och ska köra? Åh suck!


Badat

Joo jag har faktikst badat idag! Fötterna iaf :p Tills några polacker kom och skrämde iväg oss.

Jag har fortfarande panik för midsommar. Vad göra?


You know you wanna put your lips where my hips are.

Christina Aguilera





Tvättstugejävel!

Jävla tvättstuga. Tydligen för att tvätta måste man ha en "duttgrej" som vi inte har. Så för tillfället kommer jag inte ens in i tvättstugan. Det är dock inte det största problemet. Det är att mina trosor håller på att ta slut! Nu har jag bara skit fula trosor kvar. Precis såna som man sparar för att man inet vill använda dom. Skulle kalla det mens trosor faktiskt.

Jag sa till fialotta att vi skulle bada i  veckan! Va fan, förra året vi det här laget hade vi badat flera miljoner gånger. (eller jag och hon tittade på :p) Så tänkte att nu är det fan dax. Men... nu har jag ångrat mej! Fan sviiin kallt ute och skulle aldrig sätta min fot i vattnet om det ska fortsätta va så här kallt. Men snart så kan man bada :)




Promenad.

Ska snart gå ut och gå en sväng med Andre och hans vovve. Måste berätta skvallret om helgen!



Panik över midsommar.

Jag får panik för midsommar. Önskar att alla kunde vart på ett ställe, men nu blir det så mycket att välja på så jag vet inte vart jag ska vara. Det lär ju bli på norr någonstans, har tre ställen att välja på där. Intressant. Jag vill dock inte tälta, fy fan vad det är hemskt. Eller kanske kan stå ut en natt?

Haft sjukt kul i helgen! Sovit as lite så sov 13 timmar i natt. Nu är jag utvilad :)

Jag och fialotta ska bada i veckan. Fialotta kommer inte sätta sin fot i vattnet men jo jag ska tvinga henne. Jävlar vad jag sak tvinga henne! ;)


Knullhets!

Fyra dagar till sen blir det en semester för mej :)

Nu går jag och dör lite granna.


En övertrött fredag.

Sitter på jobbet och har extakt 3 timmar och 10 min kvar. Jag är så trött så jag snart smäller av. Just nu har jag bara lust att lägga mej i sängen och somna i några timmar.

Igår hade vi lite picknick i almedalen med några från jobbet, med kubb och lite. Skit mysigt! Så klart utklassade vi det andra laget. Vad annars liksom ;)


Jag har en vecka kvar sen har jag semester! Can't wait! Ska bli så skönt.


Tidig morgon

Sjuuuukt trött! Ett par timmar till i sängen hade inte varit helt fel.




Var hos fialotta igår och firade henne. Eller jesper var oxå med. Vi åt pizza och såg på OC. :)


Synd att man inte kan beställa ett körkort på posten! Jag blir ruinerad av alla dessa körlektioner.


Fialottis fyller år.

Jag är trött så trött! Hade ställt klockan lite tidigare i morse för att jag skulle hinna dusha. Men fan heller, jag kom verkligen inte upp. Så får gå till jobbet och lukta äckligt. Raggardush får funka med ;)


Idag fyller finaste fialotta år. :) Hoppas det blir en bra dag för dej.



Crawling though kniwes



Vilken helg!

Oj vilken helg det har varit. Personalfest i fredags och det var sjukt kul! Först blev det mat och drickande, efter det bar det av till munken. Vi dansade som dårar och det var sjukt kul. Och jag har blivit heeeeelt förälskad oxå ;) Därefter var vi några stycken som drog på efterfest på jobbet i fikarummet. Haha.. Fick ta hand om liselottan oxå ;P
Igår firades fialotta för att hon snart fyller 20. Tog mej ut till Tingstäde och föfestade och åt smörgåstårta. Stackars fialotta och jesper som nog fick städa en hel del idag. Vi gick sen in på hp5 men faaan vad tråkigt det var där. Bara tjejer under 20.. Mm, super roligt. Så gick en sväng till olearys istället. När vi skulle dra hem så försökte jesper då para ihop mej med taxichaffisen. Ehm, det var väl inte av den snyggaste sorten. Så det blir payback på honom! Haha! :P

Tänk vad lätt det är att få som man vill ibland ;)



Aah, fakitkst ärligt talat försöker jag inte bry mej. Visst det kasnke blir snack men va fan jag har min egen vilja och försöker inte bry mej om fördomarna. Ibland vet jag att det går till överdrift. Jag tycker om att göra precis vad jag vill, när jag vill :)


Jag har gått och blivit stört förälskad!

Har sett på massor av avsnitt på The hills nu på webben. Oh my god! Jag har glömt hur bra det är och hur snygg Justin Bobby är. En riktig bad boy som till sist blir förälskad. Oh gosh jag önskar han var min! ;) So damn hot!