Im an idiot

Vad ledsen jag blir...


Så här innan läggdags



Löningshelgen

På lördag så är vi några på jobbet som bestämt att vi ska köra en liten utgång. Jag börjar bli riktigt taggad inför det och jag tror det kommer bli en jätte bra kväll. Jag är så töntig så jag redan har börjat tänkt på vad jag ska ha på mig. (Okej, det var för flera dagar sen men ändååååå ;)) Så jag har bestämt att jag ska ha en liten modevisning för Melinda så får hon bestämma, haha!


Nu ska jag iväg och äta sushi med Jenny!


Gina Tricot

Har ni sett dessa snygga jeans från Gina tricots tv-reklam? Så snygga så jag döööör. Jag funderar på att beställa hem ett par blåa och ett par rosa (så synd att det inte finns på ön). Tänk i sommar med dessa brallor och ett par höga klackisar!



Pinsamt!

Gud vad jag skämdes på vägen hem från jobbet idag.

Det har ju snöat jätte mycket under dagen och jag tog bilen till jobbet idag. När det är dags att åka hem så borstar jag av snön från bilen, fram och bak. När jag väl är ute och kör så ramlar ALL SNÖ som har legat på taket ner till framrutan, vilket gör att jag inte kan se ett skit! Helt kolsvart blev det. Ni kan ju tänka vilken panik jag fick när jag kör i ca 50 km/h och helt plötsligt inte ser något. Det är sjuuukt halt ute och jag har inga vinterdäck (MS-däck) samt att det här hände nästan mitt i stan! Det vara bara tvärnit, sätta på varningsblinkers och ur bilen och borsta av snön. Bilkö blev det och jag skämdes ögonen ur mig! Jag har iaf lärt mig en grej av det här... Jag ska ALDRIG glömma att borsta av taket från snö igen!

Och pappa om du läser det här, ett par nya vinterdäck tack ;)


Tänk att...

Tänk att man kan bli så glad av en sån liten simpel sak ibland!


Skor från Have2Have

På Onsdag kommer lönen. Då blir det att beställa hem dessa godingar. Det bästa är att alla skorna är på rea så billigt blir det också för en fattig jävel:) Kommer bli så mycket lyckligare med dessa skor hemma, haha. Jag gillar dom sista skorna bäst. Greta heter dom! 300;-/paret. Inte illa pinkat va? ;)





Denna skohylla kommer att utökas inom snar framtid.



Det är bara ett ansikte utåt



Kusin Vitamin



Haha, jag vet. Matilda ser inte så jätte glad ut på båda bilderna. Men alltså.... det är bara en act ;) Hon gillar mig! Det här är för exakt ett år sedan. Korten är tagna på Maltes födelsedagsfest. Snart är det dags igen! Tycker ni att jag har förändrats något? Förutom att jag blivit lite tjock då... Och håret var längre. Och brun var jag (eller röd)! Jaa... Så här kan jag hålla på hela kvällen.


Update

Jag var på jobbet en timma idag och bestämde mig sen för att gå hem. Så nu har jag legat i sängen hela dagen och sett på big brother för att sysselsätta mig. Imorgon blir det att ringa till läkaren.
Nu luktar det rök i min lägenhet igen. Det blåser in genom ventilen från grannen eller nått. Just idag känner jag att jag kan ta en cigg. Varför vill man alltid röka när man är arg/ledsen? Kanske för att det egentligen är farligt och man vill utsätta sig själv för sånt skit. Jag ska inte göra det... Men jag vill, iaf bara idag.


Just det...

Brorsan fyller faktiskt år idag. Hela 20 år! Det betyder att jag äntligen slipper gå på bolaget åt skitungen ;) Grattis bästa!



Gör inte så stor grej av det.

Det är helt jävla sjukt vad less jag blir. Det här med skitsnacket pallar jag ju inte. Samtidigt så är det rätt komiskt. Som alltid med skitsnack såklart... Hade det varit jag så hade jag ärligt talat inte ens brytt mig.


Jag ska inte behöva be om ursäkt för att jag är mig själv. Jag ska heller inte behöva anpassa mig till någon annan!!!!




He said...



Då var det dags igen ;)