Fix med lägenheten.

Nu blir det fix med nya lägenheten.

Fuck är tvungen att jobba imorn med!! Aaaaah!

Var på systemet för första gången idag. AAAAS mycket folk och sen kändes det som att ALLA kollade på mej, typ som att: "Vad gör du här, lillplutt?". Och sen var jag iaf tvungen att trycka upp leget i fejjan på kassörskan så att hon skulle säga grattis i efterskott, hihi.. Men det gjorde hon inte. Haha, aja det var min otroligt intressanta upplevelse idag.


Har nästan träningsvärk i magen för att jag har skrattat så mycket på jobbet idag. Aj fyfan, fick ett skratt anfall precis när jag skulle ringa upp en kund. Har ju så roliga kolleger, och nej jag kunde inte sluta heller så fick höra att jag lät bajsnödig när jag försökte säga till kunden vad det gällde. Haha, aj ush det var hemkst! Skrattanfallet blev ju inte bättre då direkt...


Brun och fin.

Har precis varit och solat och blev jätte brun! Iaf på magen och neråt, sen ansiktet är jag knallröd men det gälls inte. Imorgon får vi lägenheten! Alltså helt sjukt att det gick så snabbt. Jag ska vänta ett par veckor med att flytta så Ida får vara ensam ett tag där, men sen då jävlar ;)

Känner mej duktig idag. Skönt när man slutar tidigt man hinner med så mycket. Har plockat upp hela min garderob från golvet och lagt in det där igen, lagat mat, diskat..

Alltså fyyyfan, har på tvn samtidigt med Dating in the dark. Jag dööör för det är så jävla pinsamt. Han typ skakar huvet mellan hennes bröst! Alltså hahahah...

Imorn är det sista dagen, sen är jag ledig fem dagar!!!! O efter jobbet blir det att träffa Ida och hämta en nyckel och lite med lägenheten:)


Åh föresten så ska jag upp till stockholmo snart till Sofie, hon behöver någon att klippa:) Fiiint!


Mer än tusen ord.



Voddler, en jävligt bra ide.

Har betalat av alla räkningar nu. Konstigt nog har jag skapligt med pengar kvar. Måste ha glömt nån räkning. Men det är bara bra att det finns lite till övers:)


Ge mej voddler nu!

Hihi fick en skit sexig present i nättras. Mer sånt ;)


Jag och ida flyttar ihop.

Nu ska jag och Ida flytta ihop. Helt sjukt att man äntligen har nånstans att bo i sommar:) Enda negativa är att jag måste betala dubbla hyror, två månader! Gosh.. Var jävligt snabba ryck. Var och kollade på den ikväll och vi fick den på en gång.


Lägenhet.

Wiiiie! Jag och ida har fått tag i en lägenhet. :) Ska åka och kolla på den efter jag slutat!


Längtar.



Spyr smörgåstårta!

Sitter hemma i roma. Har lite släktingar här så är lite osocial just nu. Men vaa fan! Jag spyr smörgåstårta snart, har ätit sjukt mycket. Alltid bra när man fyller år då får man alltid lite extra pengar i plånboken med. :)

Ikväll ska det ätas sushi, o sen en massa bus med Linnsan och co. Är taggad för en gångs skull. Nu till den stora frågan, VAD SKA JAG HA PÅ MEJ? Måste fråga linn!


Vad är ditt problem? Tänk på nån annan än dej själv någon gång.


Lite blondare.

Är jääääätte trött och ska snart gå och lägga mej. Sitter i anga och snälla Jannica har slingat mitt hår. Behövdes för jag hade en sån utväxt. Mitt favoritgodis har kommit ut i affären igen. Såna där påskägg med skumgummi i! Finns ju bara att köpa vid påsk så då måste jag passa på. ;) Imorgon blir det en liten släktträff blir ju bolaget-myndig på måndag, hihi. Så ska få lite paket och så.




haters



Bara tänk om...

Jag vet, jag är inte samma person nu som jag var då. Det är jag glad över.

Tänk om, tänk om, tänk om???


Trashiga jeansleggings.

I morse gick jag upp svintidigt för att jag och Linnsan skulle ut och gå en sväng. Var för jävla kallt så gick hem till henne efter en stund. Sen ner på stan! Skulle köpa en ny jacka men finns ju ingen på den här jävla ön, så köpte ett par jeansleggings istället:) As snygga! Svarta, håliga och jävligt trashiga. Sen efter jobbet blir det att bege mej bort till Linnsan igen för att slinga hennes hår. Imorn blir det en lång dag, sen är man äntligen ledig två dagar:)


Längtar tills påsk, då är jag fan ledig torsdag-måndag. 5 dagar!!!! :D



Careface

Hon har allt man kan önska att man aldrig nånsin fick.


Fuck har blitt bereoende av ett jävla spel på fb, hur lyckas man med det? :S


Helt sinnessjukt!

Det här är helt sjukt! Fattar inte att man kan söka jobb som barnvakt om man hatar bebisar så mycket. Kolla på det här klippet! Ush vad jag tycker synd om den stackars bebisen, och hon ser ju verkligen ångerfull ut oxå.


Instängd

Har vart med sabina, ida och co o sett film! Sjukt äcklig var den, den hemskaste film jag sett! Fyy! Instängd (eller The Descent) heter den. Blundade hela filmen nästan, men ehm det jag såg var den väl okej.
Idas citat var ju det bästa iaf: "Ah men om man låtsats att dom bara ska säga hej när dom ploppar upp så där blir den inte lika läskig." Haha!


Föresten jag och Ida letar lägenhet som fan. Det skulle funka fint:) Inte så lätt att få tag i en trea direkt. Inte lätt att få tag på en lägenhet överhuvudtaget nu. Det har jag fattat vid det här laget.

Imorn blir det att röra på fläsket igen. Upp tidigt och ut och gå med Linnsan:) Sen blir det en runda på stan innan man börjar jobba.