Min gamla lägenhet.


Lägger upp en egobild där det ser ut som jag har värsta fetto armarna. Den bilden är tagen i min gamla lägenhet. Den första lägenheten som jag flyttade in i. Nu har jag bott i tre stycken på mindre än ett år. Den var 20 kvm stor. Så jävla liten. Jag fattar inte att jag kunde trivas där. Nu har jag en dubbelt så stor lägenhet o tycker ändå att det är lite litet. Ett första handskontrakt på en tvåa hade varit det allra bästa.


8 reasons why you're single



Kisse


Hihi här har vi kissen. Katten som är lurvig och som tydligen hatar att bli borstad. När jag kom hem till pappa sist så hade Jannica rakat halva katten. Hahaha, alltså gissa hur hon såg ut? Det enda håret som fanns kvar var runt huvudet och på ryggen (heter det så på en katt?) och svansen, allt annat var borta. Haha, fnittrar bara jag tänker på det. Men kan inte  va kul att ha en massa tovar i hela pälsen så förhoppningsvis blev det lite bättre :)


Jag vill tatuera mej!

Jag vill tatuera mej igen. Nu på en gång! Jag har lite förslag på vad jag ska göra. En text till exempel. Och nej jag har inte kommit på den själv, har hittat den på en sida på nätet. Fastnade som fan för den. Nu är frågan, ska jag ta den, ska jag göra nått annat motiv, vart ska jag ha tatueringen? Finns många förslag...




Lite olika bilder och tankar. Ibland önskar jag att jag hade en snyggare kropp så man kunde sätta tatueringen vart som helst. Texter är så jävla snyggt! En text har jag, frågan är bara vart den ska sättas?




Kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg Powerpuff pinglorna?



Vad fan är ditt problem?

Igår blev det en sväng till Tingstäde med fialotta. Det var tänkt att vi skulle till Rute men åkte in till stan istället. Hade jag stannat kvar där hade jag nog fan blitt tokig! Åkte in till Liselotte och Matilda på en förfest vid gråbo, drog sen ner till munken. Fan vilken kö! Vi kom in typ vid ett o betalade en jävla massa pengar i inträde. Verkligen inte värt det. Nästa helg är det ju GGN, jag är riktigt taggad. Får köra hårt då istället. Vi ska ju ha en liten förfest med växeln innan så det lär ju bli kul :)

Idag har jag inte fått mycket gjort alltså. Snacka om att dagen blir helt förstörd dagen efter när man är ute o dricker en kväll. '


Jag undrar vad fan ditt problem är? Hur kan en människa va så jävla dum i huvudet? Jag hoppas att jag aldrig någonsin kommer behöva umgås med dej igen, eller träffa dej. Men det är ju såklart inte möjligt eftersom vi har samma umgängeskrets nu. Suck... Det är fortfarande ett mysterium hur någon kan tycka om dej och att du ens har vänner. Jag spyr på dej alltså! Tur att det bara finns en av dej, det dåliga är att du drar ner alla andra i samma skit som du. Dom fattar väl inte bättre. Det är inte några snälla ord men det förtjänar du fan inte heller.


Det är alltid lika skönt med fredag.

Fredag idag, himla skönt! Lite afterwork med jobbet ikväll. Lär inte bli så sent men en liten stund hakar jag på iaf :) Ska hinna med en sväng på stan med Angelica oxå efter jobbet, så det blir nog lite stressigt med att fixa i ordning mej..
O imorgon blir det en sväng till rute med Remi o co.. Hoppas på att fialotta hänger på oxå.

Har beställt min röda jacka nu, den kommer väl förmodligen inte förens på måndag. Suck... Men hoppas den sitter fint för fan orkar inte leta efter en jacka längre. Har nog blitt ganska kräsen. Den får duga.









Vinterjacka

Jag har letat nu efter en vinterjacka hur länge som helst känns det som. Nu har jag bestämt att det får bli en vanlig hederlig en. Frågan är om jag ska ha den i svart eller rött? Jag kan verkligen inte bestämma mej.



Eller mjoo, det blir nog den röda...


Paradise Hotel

Nu börjar PH och Melissa är så jävla dum i huvet! Så störig.


Min ursäkt

Eftersom jag åt sallad till lunch blir det nått onyttigt till "middag". Har en äppelpaj som står i ugnen o så med lite vanlijsås till! Jag är faktikst sjuk! Undra bara vad jag ska göra med resten, kommer bli jätte mycket över.

Har lånat hem Sex And The City från Sabina som jag ska börja se på snart med. Har sett serien minst 3 gånger om tror jag. Jag blir aldrig trött på den! Däremot How I met your mother som jag sett alla säsongerna 4 gånger nu på mindre än 3 månader, det börjar bli lite tjatigt.



Sjuk sjuk sjuk

Alltså fyy vad tråkigt o va förkyld. Fick sjukskriva mej från jobbet idag. Sitta där o hosta ner alla andra är nog ingen hit. Ska iaf ner till apoteket en sväng o köpa hem lite mat o friskna till lite.


Måste fånga Patrik oxå innan han drar. Han tror att han ska få ett lycka till..pfft. Det kan han glömma. Jag är självisk och vill att han ska stanna kvar på ön o ruttna :) Inte alls nå kul..


Jag dööööööör!

Jag är snorig o hostig så jag dör. Kom o ta hand om mej! Efter helgens bravader kan man väl inte säga annat. Nej, nu ska jag inte va så där överdriven som killar när dom är förkylda. Va fan dom tror ju typ seriöst att dom ska dö när dom blir lite snoriga.. Haha! Jag skyller allt på lördagen. Vart en JÄVLIGT hård kväll till sist.
Började hemma hos Sabina o Kjellis med lite folk. Det största samtalsämnet under hela kvällen var ju typ Jennies sillisar. Tror vi alla blev lite avis för att hon hade snyggast tuttar av alla tjejerna :p
Vi drog ner till Kharma efter en stund. Jag kan säga att det var ju inge drag där förens vi kom! Frågan är om vi gjorde bort oss eller om vi lättade upp stämmningen? Det sistnämnda gissar jag på ;)

Efter den här dagen har jag inga förutfattade meningar om nån! Shit vilken dag det har varit. Både positivt o negativt.


Oskar Linneros och Daniel Adams-Ray

Snook som dom då hette förut men har nu gått skilda vägar. Oskar Linneros och Daniel Adams-Ray. Vill se Oskar på Wisby Strand om nån vecka föresten! Men frågan är, dom gör ju precis samma musikstil så varför inte stanna ihop? Hmm...
Poängen var att jag skulle säga att jag har en ny favoritlåt. Har hört den på jobbet men nu har jag fastnat för den eftersom ALLA skriver och pratar om den överallt.

Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray



Uppdatering

Jag har inget att skriva om för tillfället. Inget nytt har hänt. Eller joo, nu ljög jag... Men det är sånt som jag inte delar med mej av här.
Det är mycket o göra, både privat o på jobbet känns det som nu.



På dålig humör.


I brist på annat lägger jag upp en fjortisbild.


En tidig lördag morgon

Sitter i Anga och gick upp för en timma sen typ. Jag kunde inte sova längre men är ändå skit trött. Det är 4 minusgrader här. Det är helt sjukt, o igår hade det tydligen snöat i stan. Va i helvete?
Alltså tänk egentligen vad man pratar om vädret hela tiden. När man inte har nått att prata om då pratar man om vädret. Sjukt tråkigt men det är ju liksom som en sorts socialgrej. Att prata om vädret... Om det ändå kunde vart 25-30 grader året runt.
Finns många fördelar med det:
- Man slipper köpa en ny vinterjacka för flera tusen varje år
- Äntligen kan man prata om något annat än vädret.
- Man slipper frysa!
- Det skulle blivit mycket roligare (lättare?) att leva!

Haha okej jag kom inte på så mycket ändå.. Men om det nu hade vart varmt året runt hade man ju längtat till snön iaf. Vi är ju fan adlrig nöjda. Nog med svammel!