Måndag

Måndag igen. Det är som en ny start, man får börja om på nytt efter helgen. Det behövs verkligen kan jag tala om.



Hos pappsen

Är vid pappsen o alla och ska käka lite nu, sen blir det vidare mot Vänge och 30-årsfest. Jag hoppas att man kan hinna gå en sväng på krogen med ikväll :)


Måste göra i ordning mej lite nu.


Jag, Matilda och en kamera en fredag kväll






En gång är ingen gång









Big brother

Jag är så glad över att Big Brother har börjat igen. Hur bra är det inte? Haha! Jag kommer att följa varenda avsnitt i 100 dagar. Okej, fan jag har redan missat en gång men dom avsnitten som är kvar;) Oh han GURKAN. Jag kan inte sluta skratta åt honom. Så skön kille! Helt klart min favorit.. :)





Bara korv

Vilken dag det har varit. Full rulle och sen blev det en sväng hem till Sabina o prata massa skit:) Tänkte att jag skulle laga lite mat när jag kom hem... Jo visst. Kollade i frysen o det som finns är grillkorv, falukorv och chorizo korv. Haha va fan! Bara korv? Det blev det gamla vanliga, en macka o lite varmakoppen!


På lördag blir det en sväng till vänge på 30-års fest. Jag får se hur sent det blir men kanske hinner en sväng på krogen med:)


Slut på pladder!


I'm the highway

-Jag vill oxå ha en sån tröja :)



Min helg i bilder







Känn ingen ånger

Fyfan vad jag skäms... Jag vill bara gå under jorden. Känns som att jag behöver bikta mig och att nån tar bort alla mina synder. Eller mitt samvete och mina skuldkänslor i alla fall. Jag vet att jag egentligen inte behöver ha några men jag kan bara inte låta bli. Det var dumt och jag känner mig elak.


Min lugna helg blev helt tvärtom

Min lugna helg blev verkligen helt tvärtom. I fredags så lekte jag med Matilda och sen var vi så rastlösa så det blev att vi satt hemma hos mej och drack lite. Sen kom Magnus o co förbi och lite senare dök Malte och dom upp med. Det var fullt hus i min lilla etta. På lördagen så var det lite kalas hemma hos Pappsen och resten av folket:) Åt lite mat och sen var det vidare in till Linnsan som också fyllde år. Vart skit förbannad på brorsan för att han åkte med mitt alkohol. Men det ordnade sej ändå., fick nå flädersprit av pappsen, haha. Det var meningen att jag inte skulle till krogen för jag var verkligen pank. Men så blev det ju inte. Men det var riktigt kul ändå:) Även fast det var lite sävefest över det hela. Eller ganska mycket föresten, fulla små brudar och stökiga fjortiskillar. Jag trodde också att jag hade tappat mitt kort i lördagskväll. Det var ju liksom inga pengar på det men ändå. Så jag ringde och spärrade det igår kväll. Idag när jag kommer ner till bilen så ligger det ju där. Alltså va fan, haha. Då är man ju rätt blåst.

Jag ska ladda upp bilderna ikväll med:)



Underbara fredag

Jahapp. Jag hade glömt att jag började halv nio idag så gick ju upp i vanlig tid ändå. Skulle ju se filmen "Im a Legend" igår men som vanligt somnar jag alltid så fort man sätter på en film.


Underbara fredag är äntligen här. Det kommer bli en lugn helg. Förutom att Linnsan fyller år imorgon då:) Snart drar hon ju oxå. I 3 månader. Till Barcelona. I 3 månader!!!!!! Jag har funderat på det där och jag får väl stå ut med det. Hon kommer ju hem snart igen:) Lagom till sommaren. Kan ju inte tvinga henne till att va hemma precis;) Jag är också lite avis på att hon verkligen vågar. Jävligt modigt :)

Jag och mamma var och kollade på två lägenheter igår. Eller lägenheter kan man inte kalla det. Det ena va en övervåning med 3 rum och inget kök. Den andra var en liten liten källare, gick knappt att röra sig. Aj huuuuh! Jag vill bo kvar i min lägenhet som jag har nu. Varför kan inte det gå liksom? Nej för dom jävla satans turisterna som alla ska hyra ut till. Åk hem! Men dom snygga killarna kan ju va kvar ;)



En gammal bild från min gamla lägenhet i innerstan.


HAhahha


Gud vad jag kan skratta åt den här bilden. Tildis med den dåliga synen ;)


Silikonbröst

Jag har funderat länge på att bröstoperera mig. Det har blivit lite som en trend och jag har fan fallit för den trenden. Hur snyggt är det inte? Och jag som har mini mini bröst så känns det som en bra investering. Det är synd att jag inte kan trolla fram pengar och göra det på en gång. Jag är helt allvarlig. (Mamma faller väl av stolen när hon läser det här men, haha) Jag vet att det är en jävligt fåfäng grej. Men jag tycker absolut att det är skit snyggt och jag skulle bära dom STOLT!



Kroppsidealet?


Diskar

Ingen som kan komma hit o diska? Åååååh vad det är tråkigt! Jag har annat för mej ;) Eller inte..

Nu vet jag vart jag ska sätta mina tatueringar! Drömde om det i nättras och nu är jag helt hundra på det. Vad roligt det ska bli. Så synd bara att min tatueringstid är om super lång tid. Två månader?????


Superpigg

Idag är jag super pigg! Jag har sovit hela 10 timmar i natt. Idag är det redan onsdag, sen är det torsdag och sen är det underbara fredag igen:)


Ska åka mot jobbet nu. Tjipp!