RIP Ryan Dunn

Ryan Dunn från bl.a Viva La Bam och Jackass har ju avlidit i en bilolycka. Det är så himla tråkigt och framför allt sorgligt. Han och Bam Margera (som är min drömkille btw) var ju radarparet i alla filmer/serieavsnitt.




Snigelfamiljen

Det här hittade jag och Erika på vägen hem i lördags natt, haha:)



Otroligt snygg bild

Måste bara visa den fina bilden jag fick av Jenny igår, haha.



För övrigt så lagar min favoritmat. Spaghetti och köttfärssås, det är så grymt gott om man gör det på mitt sätt ;) Massa massa vitlök. Mums! Sen ska jag sätta mig och se på Paradise Hotel (Peter) igen. Det är beroendeframkallande så det heter duga!

Sen var det ju det här med midsommar. Det blir ju inget klokt av det så funderar på att dra med en från jobbet på en stor fest ute vid högklint. Måste höra mig för lite där om det är okej och så vidare :). Annars var det ju prat om fårö men det är ju så omständigt. JENNY, du som inte var sugen på att dra till fårö. Häng med till högklint :)


Ett inlägg om mina skor som är förstora

Helgen som varit för relativt lugn. Jag somnade på soffan i fredags med Paradise Hotel igång. I lördags så åkte jag först ut till Anga för Simons studentmiddag. På kvällen så drack jag ett glas vin med Erika, Jenny och hennes bror Conny. Jennys bror är den absolut coachen, haha. Jag förstår varför han har kommit så långt i karriären. Skulle behöva han som min personliga coach :) 
 Jag tog en shot ganska tidigt på kvällen så vid halv tio vart jag "krogen full" som jag kallar det, haha. Men lite tidigt att dra ner redan då så när det väl var dags så var jag bara trött och ville sova. Så nej krogen var ingen hit. Det är nästan som vanligt. 1 av 10 är det roligt ute. Det är alltid före eller efter det är värt :) 

Jag och Erika (och nån kille?) gick hem från krogen. Fan vad långt det vart och mina skor var helt konstiga. Jag har typ gått ut dom så dom vart jätte stora och glappade i varje steg. Ville bara kasta dom åt helvete och gå barfota!! Dom är jävligt snygga men är dom för stora går dom ju inte o använda. Minns att storleken under var alldeles för liten. Blir lite ledsen för skorna är ju så fina! Jag får lägga i 3 par sulor och massa papper som fyller upp skorna så jag kan ha dom sen ;) Får hitta en lösning där.


Paradise Hotel

Jag har börjat sett på Paradise Hotel Danmark säsong 6. Jag kan säga att jag blivit bereonde. Danskar är ju sjukt mycket vildare än svenskar. Det finns en kille som jag har blivit kär i. Han heter Peter. Det måste vara den snyggaste kille som går i ett par skor? Daaaaamn, kolla på han.


Synd bara att hans danska förstör allt!




När jag sökte efter en bild på honom från google så får jag såklart veta att det är han som kommer vinna. FAN också. Nu förstörde det verkligen spänningen...


Midsommar?

Det är liksom midsommar nästa helg. Jag har inga planer överhuvudtaget, vad fan ska man göra? Lite smått panik får man ju. Jag vill iaf att midsommar ska bli hur mysig som helst detta år. På landet, grilla och bara va bland myggen. Tycker dock Henke kan va lite snäll o bjuda hem oss till hans pool, haha :)


Jag är så SJUKT sugen på att beställa hem en ny klänning till midsommar. Egentligen måste jag spara mina pengar. Meeeeeeen bara en liten klänning? Se bara... Jag kan ju itne motstå?


Jag gillar verkligen den här. Den är sjukt snygg! Vill.Ha.Nu!

Den här är också himla söt!


Går och lägger mig

Jag har försökt, nu är det din tur..



Guuud, vad snabbt helgen har gått.

Oj den här helgen gick fort! Och ja, den var väldigt händelserik. Fredag var det studenten för brorsan och sedan personalfest på kvällen med lite mat och något glas vin. Det slöt med munken. Det var inte värt att gå in där, det var rätt tråkigt. Sen var jag så trött också. Gick upp till max med några från jobbet och skrattade så mycket så jag fick ont i magen, haha. Patsy var mittpunkten :)

I lördags så åkte vi hem till Sabina på lite förfest och sen vidare  mot Jim i innerstan och fortsatte förfesten där. Därefter blev det Dåbbra på hamnplan. Dansade så svetten rann, haha. Svettigt som satan och sen var det rätt trångt på dansgolvet. Synd att inte Erika följde med ut! Allt som allt så var det en rätt bra helg. Även fast man kunde ändra på en hel del.

Laddar upp lite bilder ikväll:)


Börjat kl 6

Jag började kl 6 idag. Puuuh vad trött jag är! Har ju flyttat in i en ny lägenhet vi signalen. Jag saknar min gamla lägenhet jätte mycket. Kan inte sova på nätterna för det är så jäääääääääääävla varmt! Plus att det luktar äckligt så varje gång jag kommer in i lägenhet springer jag runt med min parfymflaska, haha. Kan inte ha balkongdörren öppen heller för då ser dom som går på vägen utanför rakt in i sängen. Kul om man ligger där naken! Haha.


Långhelg

Wooow, vilken grym helg det varit. Det blev riktigt bra till slut. Imorgon är det dags att jobba igen. Det tar ju emot litegrann eftersom jag har vart ledig så länge nu. Ska i o för sig till läkaren på morgonen så en hel dag blir det inte. Sen är jag ledig på fredag igen för Simon tar studenten :) Jag är så glad för hans skull. Studenten är nått man aldrig glömmer :)

Har vart och sett på fotboll idag med. Dum som jag var så smörjde jag inte in mig med solkräm så nu ser jag ut som en kräfta och det känns som att jag har feber. Jag har bränt mig rätt rejält och det ser ut som att mina solglasögon sitter kvar på, haha. Buhuuu, att jag aldrig lär mig!


En liten pose från förfesten.

Här blev det beerpong på efterfesten. Såååå nära att vi vann!

Distrahering på beerpongen!

Dans!

Jag och killen som jag inte kommer ihåg vad han heter.

Gustav och Erika

Jag ser hemsk ut på den här bilden så det får va den sista. Resten behåller jag o Erika för oss själva :)


Promenad

Ikväll har jag bokat upp Linn. Vi ska gå en promenad. Förhoppnigsvis till glassbaren, ska försöka övertala henne till det iaf :)

Jag har packat lite av det sista också. Nu måste jag bara diska och packa ner köksgrejerna sen är det klart. Det tar jag imorgon ;) Städningen är ju det värsta också. Sen bor jag vid signalgatan i sommar.