Nyår?

Ja, vad ska man säga? Vad ska man göra är väl den viktigaste frågan kanske? Det känns inte som att det finns nått klokt i år.
Det enda jag vet i år är vad jag ska ha på mig och vem jag ska vara med. (Min blåa klänning som jag fick av mamsen i julklapp:))  Inte vart??? Det lär väl bli att man hamnar på någon sunkig hemmafest. Eller om inte krogen? Som alla andra kvällar.

Jag måste sluta ha så höga förväntningar på nyår.



Mitt nyårslöfte

Jag börjar med mitt nyårslöfte innan året ens har börjat.



27:e December

Det fattas drama i mitt liv. Känns som att jag måste skapa mig drama ibland och kryddar mina historier lite extra, haha. Så mina historirer är oftast inte så dramatiska som det kanske låter ;) Där kom bekännelsen, haha. Jag vill bara göra mina vardagshistorier lite roligare än det i själva verket var.

Just nu gör jag nog ett stort misstag. Jag köpte massa blond färg och har kletat in det i håret. Antingen blir jag gulhårig.. Möjligtvis orange på vissa ställen. Jag kände bara att jag inte orkar hålla på o be folk slinga mitt hår hela tiden. Om jag bara har en utväxt så kan jag fixa det själv. Jag är lite rädd att jag också ska se ut som en fjortis med super blont hår :p I wish not.
Håll tummarna för mitt hår ;)



Dags för nytt blogginlägg.

Vad känslig jag är ibland.



Vem fan bryr sig???????????