satans jävla as trött.

Nio timmar har jag jobbat idag och är helt slut. Jag jobbar hela veckan men är ledig i helgen. Skönt :) På fredag är det fest med Sophia och Jennie. Sen på lördag ska vi till Vadstuck. Kommer bli najs som fan :D

Hur ska jag stå ut? Vet inte om jag ser fram emot det lika mycket längre. Alla ska ju bara krångla hela tiden.

Så satans trött idag så jag ska fan gå och sova redan nu. :)


Lite jobbigt.

Igår efter jobbet åkte jag hem till Sophias nya hem. Hon har ju flyttat. SORGLIGT. Men det blir nog bra i sjonhem med :) Vi bestämde oss typ skit sent att vi skulle dra en sväng på krogen iaf. Så vi åkte hem till Tommy och hällde i hos vin. :P Där blev det tydligen lite knas. VI VAR INTE VÄLKOMNA av någon som var där.. Om man säger så. Men men, bitchar finns det överallt. Drog på gute till sist. Träffade en jävla massa konstigt folk. Hade en rolig disskusion med någon jag inte fattade ett ord av. Det är bara att hålla med :P

Jag vet inte. 

Dagarna är planerade.


Plockat smultron och fått många myggbett.

Skulle gå i skogen idag och plocka smultron. Det slöt med att jag åt upp allihopa med en gång för jag var tvungen att slå alla satans myggor istället. Så nu har jag fåt 35u35829572720 st på benen.

Haha J är så rolig. Ringer typ varje kvart för att berätta hur full han är :P. Gulle, kommer väl inte få höra av han på hela dan imorn istället bara för det ;) BAkis? ;)

Vilken intressant blogg jag har. Fattar inte varför folk läser.


Linus, Lucaz och Linn i bastun. För länge sen.


Men jag är ledig idag.

Jag badade för första gången igår. Jävlar vad kallt det var. Och det tog ett tag innan jag äntligen hoppade i men nu är det gjort :)

Jag har solat i min trädgård idag men det blåser uta helvete så orkade inte sitta så länge. Men blev röd om axlarna iaf :/.Benen har jag fuskat med :)

Vad ska man hitta på i helgen då? Får väl se om det blir någon grillning med dom eller inte. Sophia har ju fixat upp värsta planen ;P

In flames - Delight and Angers  (Den enda bara låten med dom! )
Union Square - Deceit
Union Square - Breakout
Papa Roach - Almost told you that I loved you
Katy Perry - Use your love




Åka och bada snart. Jag och Sophia tvingar Jennie att följa med ;P

Igår så var vi först hemma hos Linns kompis, Erika och drack lite. Sen gick vi ner till Gute ganska tidigt. Faaan vad mycket folk det var. Blir inge kul när det är så mycket eftersom man aldrig kommer fram någonstans. Men på måndag spelar Promoe. :D Dit vill jag då. Men jobbar nio timmar dagen efter så är nog inte så lyckat.

Faan vad du var knäpp igår. :P Tycker det är bra som det är. Men Sofie blev glad iaf ;D haha.

Tänkte att jag skulle gå upp i tid idag och sola lite men det var en jävel som höll kvar mej i sängen tills kl halv ett. Så nej det blev inte mycket solande. Men nu är vi snart på väg att bada. :)



Oboy och macka.

Sophia kommer snart så jag sak följa med när hon ska kolla synen xD Sen ska jag köpa sskor.

Alltså va fan. Ska jag gå på gute ikväll eller inte. Måste ha sovplats eller skjuts hem och Simon har ju inte kvar sin lägenhet längre så det är ju lite tråkigt. Men får se vad som händer under dagen, hur det  blir. Linn bor ju faktiskt oxå i roma ;P. Sen ska SOfie ut ikväll med tror jag. Eller hoppas det iaf :)

See ya.


hm

Use somebody - Kings of Leon
Snuff - Slipknot
When it was good - Flipsyde


Someone like you.

Jobbade en kort stund idag sen gick jag en sväng på stan och hittade en söt klänning.

Imorn blir det jobb och sen gute med Linn och co :) Ska bli  kul. Hoppas på att Josse följer med oxå.

Nu ska jag klippa i ett par jeans.




Jag bara älskar sommaren.

Kl tio över tio ringer chefen och väcker mej och frågar vart jag är eftersom jag skulle tydligen öppna idag. Jäklar, så sprang upp och tog på mej det som låg framme och sprang ut till bussen. Var helt vilt :P
Sen var det möte hemma hos cheferna. Åt massor med mat, och då menar jag verkligen massor.

Blev lite besviken på schemat faktiskt. JAg som ville jobba mycket men fick inte jobba så mycket som jag trodde jag skulle få göra. Lite synd men det blir till att spara. Fick ledigt 14-17 augusti iaf! Det var ju bra. Om det nu blir någon resa. Men det hoppas jag för det kommer bli najs :)





Lördag morgon

Lördag morgon var inge roligt. Jacob ringer och berättar att en av hans kompisar har dött. Robert Urelind.  Det är helt sjukt att det alltid ska hända något hemskt på varje högtid. Jag har aldrig känt han sådär bra men har ju träffat honom flera ggr. Alltid den som drar skämten ;) Kommer ihåg en gång på Max när Jacob och hans kompisar snodde en killes hamburgare och sen blev lite smått bråk. Den ena killen gjorde grimaser och efter det så skrek Robert TJOCKIS  tusen ggr och hoppade runt och gjorde grimaser tillbaka. Jag garvade så ini helvete åt det. Sen somnade Robert i skuffen på vägen hem. Det var länge sen men jag kommer ihåg det.
 Ni har förlorat för många vänner redan.. Vila i frid.


hundjävel

Kan jag lita på dej? Det enda jag behöver ha svar på.

Burs sög. Men midsommar är alltid överskattat. Midsommar dagen fyllde Felicia 20 så då blev det firande till henne. Sen drog dom andra till krogen men var för trött så åkte till Västerhejde istället. Hann dricka en cider innan det var sängen som gällde. Fan vad trött jag var.

Fan vilken jävla dag det har varit. Satt och solade när plötsligt lilla Seth kommer och ger mej en äcklig jävla daggmask! Fy fan vad äckligt! Såklart ska Jacob va ännu dummare och kasta den på mej. Jag skrek som en jävla galning för den fastnade typ på kroppen. Bläääääää! Plus efter det kommer hunden och hugger mej i benet. Fi satan vad ont det gjorde. Världens blåmärke har jag fått och en stor bula efter hundens tänder. Aj! Så fasiken vad sur jag blev. Men sen gick det över.. :)

J.p :)


haha, aj f yfan.

Nu kommer jag va super super äcklig men jävligt kul är det. Haha.. Tack daniel som upptäckte det.


Här försökte man posera och va snygg men sen när jag sätter in bilden på datorn så upptäcker jag att det rinner snor ut från min näsa. SNYGGT! Eller om inte det är glitter ;)



Glad midsommar!

Ska dusha, packa, äta midsommar mat, sen blir det att dricka :)

Jag tycker om att vakna vid din sida :)


Jag har en plan.

Jag har en plan som jag bara måste följa. Jag ska köpa en stegräknare och gå dom stegen man måste för att bränna kalorier, men dubbelt upp! Plus att jag ska sluta med ALLT onyttigt. Jag ska inte banta eller så men jag ska leva hälsosammare. Och den här gången ska jag fan hålla det. Inget fusk! Det börjar efter midsommar helgen. Alltså på måndag. Men det passar bra eftersom då börjar jag jobba och då är det lättare att hålla koll på allt. Så då ska jag införskaffa mej en stegräknare tills dess. Ska ta reda på oxå hur många steg man måste gå för att vara "hälsosam". Känner mej som en jävla SOFFPOTATIS. Därför har jag kommit på den här idén :).



Inte så svårt att svara på ett litet mess.

Det här blir den tredje gången jag firar midsommar med Sabina. Tredje året på rad alltså :)

Tycker det är gulligt att du tänker på vårt bästa. Sweeet ;) Det blir nog roligt ändå hoppas jag.