Stop playin this game.

I helgen så har det varit full fart. Fredagen så blev det lite oklart men var först hemma hos Linn och drack vin sen fick vi skjuts ner till Olearys där vi träffade några av Linns och Davids kompisar. Träffade även annat folk och allt blev typ knäppt till slut men ordnade sej :).
Lördagen var det sjonhem som det blev till slut. Ahoh vad mycket snack det blev kan jag säga. Ska alltid börja babbla en massa på fyllan haha.. Sen skjutsade snälla Solvej in mej och fia till stan då träffade vi Linnsan och co igen och drog på hp, där sög det.
Yrade sen runt och träffade en jävla svidfitta. Man kan ju undra varför..


Igår så körde jag och då var det nå fel på bilen, gaspedalen fastnaden. Haha . Alltså det gick inte att trycka ner den. Så till slut mitt på icas parkering så fastnade den så det slöt med att jag stod med båda fötterna på gaspedalen och till slut lossnade den. Och jo den gjorde så när jag körde oxå :P Pinsamt värre, antingen kom man ingenstans elelr så blev det ett jävla ryck. Men ett gott skratt fick vi oss iaf.


Jag tycker så :)




Jag kan vara jävligt jobbig.

Jag kan vara jävligt jobbig.


Inget kommer någonsin bli lika bra som det var då.



Varit i Klinte snart bär det av till Sophia.

Igår var jag med Linsan. Vi satt hemma i hennes och Davids lägenhet och drack först, shottade, och sen drog vi ner till Olearys en sväng. Jag var full och det var Linns fel, haha!


Såå jävla coolt det här rånet med helikoptern och det! Helt sjukt men så jävla ballt. Hur fan kan man ens sno en helikopter är ju frågan? Kul att man inte ens vill säga hur mycket pengar dom fick tag på för att det är alldeles för jävla mycket tydligen. Men tycker fortfarande att det är jävligt häftigt!




Det kanske är något seriöst det här.




Jobbet.

Lite läskigt. Vad mitt horoskop stämde på pricken idag. Men det var fan inte ett bra horoskop måste jag säga. Om man nu ska tro på allting.


Ah, vad jobbigt det är.



Fördriver tiden lite.

Ikväll ska jag och Fia se Flickan som lekte med elden. Efter jag slutat om två och en halv timme. Har hört att den är jävligth hemsk. Kommer somna som en stock ikväll. Var så jävla trött när jag gick upp halv sju i morse. Imorn börjar jag sent iaf :) För dom som verkligen vill veta.

Jag vill, jag vill, jag vill!





Från helgen.



Helvete min läpp!

Herregud, vad har jag gett mej in på?

Jobbat idag då. Som alla andra dagar. Fan har inte tid så mycetk annat när man jobbar som en dåre. Men imorn ska jag iaf träffa Sabina :)


En bra kväll :) Förutom att mitt halsband försvann!




Äntligen hemma. Fan vad mitt huvud dunkar idag. Hoppas på att värktabletten börjar funka snart. Ska fan gå och lägga mej och sova bort hela jävla dagen. :P

Igår så började det hemma hos Sabina med lite förfest. Gjorde massa lekar och drack en massa vin. Sen bärde det av till krogen. Skulle in på munken men såklart så är jag fortfarande för liten. Så det blev Gute. Ingen höjdare kanske. Blev lite för mycket alkohol och pengarna bara försvinner. Tur att det snart är lön och då får jag iaf några enstaka kronor som jag får leva på tills oktober. Träffade Sofie där inne och är så glad för hennes skull :D Haha, att jag och Sabina aldrig kan hålla tassarna ifrån varann. Sen yrade vi runt på öster ett bra tag har jag för mej. Vilket tjafs. Kvällen slutade bra till slut iaf :) Förutom EN SAK!!!!! Faaaan, jag tappade mitt Thomas Sabo halsband. Min käraste ägodel! Fan oxå. Det blev jag jäääävligt ledsen för måste jag säga. Lär dröja ett tag innan jag kan köpa ett nytt :(

Så mysig! :)




Jag är så jävla taggad!

Snart kommer jag bli tjock. Jag bara vet det. På jobbet sitter man på arslet fan hela dagen. Förutom när man ska käka för då går man ju till lunchrummet och sätter sej där!  Och när jag väl äter är det BARA onyttigt. Fast idag har jag fan cyklat med Lucaz och hunden i en och en halv timme typ. Jobbigt som fan, sen badade Lucaz i havet med skorna på. Sen gnällde han hela vägen hem att det var kallt om fötterna. Hmm.. Unge :P

Ikväll kör vi!


Glömde ju igår ;)

Utelista: Ballerinakex!! Innelista: Bragokex!!




En hemmakväll i Anga. Snart börjar idol. :) Fett najs. Det blev inge bio ikväll, när jag kollade var det 2 platser kvar! Hmm, det var bara att skita i det. Ska se i veckan istället. Imorn är det äntligen Lördag. :) Jag hoppas! :)



Du är för söt!











Vart hos Linn och hennes pojk David ikväll.

Jobbade idag, som sagt 10 års jubileum och full fart hela dagen. Efter jobbet gick jag hem till Linn och David. Fan yrade runt som fan på bingan men till slut hittade jag :P Allt ser verkligen likadant ut.. Haha. Såg på Idol och kollade in deras nya lägenhet. Finfin :)

Imorn är det fredag och då blir det först bio och sen hem till Pappsen och alla. Faan, stackarn har klämt fingret i en som man knäcker plåt med. FY! Mådde bara illa när han berättade allt.. Och gör det än när jag tänker på det :P

Aaah, jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa till Sabina när hon fyller år. Fasiken! Får gå en runda på stan imorn.

Natti!


Du tror väl inget?

Imorn är det fest på jobbet! 10-års jubileum. Inte dåligt!

Damn, vilket bra humör jag är på! Det närmar sej :)





Inte speciellt!


Har jobbat idag så är som vanligt helt slut, i huvet. Ganska påfrestande att sitta i tele så länge, men men. Det är kul :) Efter jobbet åkte jag hem till Sophia en sväng och fan vad vi garvade åt en sak. HAHA! Äckligt säger jag bara.

Nu blir det sallad, tv och sen sova.



Sorry Sofie, snodde bilden från din blogg ;) Sofies blogg! Har bestämt att vi måste ses snart för vi har mycket att prata om ;) Wanna know everything :D


Ah, vad löjlig jag är ibland. :P

Ah, vad trött jag är. Blev så jävla sent igår och sen upp vid sex i morse. As trött.

Haha, din jävla nolla!


Sofie, skriv en kommentar om vad din blogg heter för jag måste läsa den ;D

ÄNTLIGEN, har jag fått spotify.  Det var på tiden. Thanks :)


ikväll? ;)



På lördag, på lördag, på lördag :D Sabinas birthday party! :)  På fredag ska jag gå på bio :) 



Forget about your girlfriend and meet me at the hotel room.

Fett nice ;) Jag är på så otroligt bra humör idag. Med tanke på helgen. :) Den har vart fett nice.  Har redan planerat in nästa ;) Sabina fyller år och då är det fest hemma hos henne. Med det fina folket :)
Sen börjar jag jobba heltid imorn. As bra :)


Har sett film nu och fan sovit en bra jävla stund. 17 again heter den och han är ju bara så otroligt söt.



Jääävligt fräsch :)

Jag får börja med att inte ta med kortet när jag går ut. Så smart är man.. Men det var trevlans hemma hos Patrik. Blev lite mycket folk i slutet kanske men det är inte mitt problem :P Sen så gick vi till Innergården och satt och drack, efter det lillebror och sen yrade runt lite.


Får se om jag vågar ikväll.  Jäklar alltså.. ;)

Mhm, jag sa ju det hela tiden! Men whatever..

Idag kommer Fia hem!! Äntligen :D