Vilken toffel.

Vilken jävla toffel du är. En sån satans toffel!! Det är fan extremt.
Jag lovar dej, det är inte värt det i slutändan ändå. Trust me!

Vad gör jag ens uppe så här tidigt?


Forget the past, the time is now!



Jag känner mej helt...mållös.



Fan vad jag hatar det här.

Det blir bara jag och fia imorn, men vi ska roligt iaf :) Som bara vi kan!

Jag vill träffa Linn!! Men jag vet att hon jobbar hela helgen.



Har lite tid över på jobbet så det blir ett NÖDIGT inlägg.

Jag ska berätta om min söta Sophia, eller galna kanske. Hon ska åka till Thailand i FYRA VECKOR och utbilda sej till bartender. Och jag är skit orolig över att hon ska stanna kvar där! För vem vill åka hem till kalla sverige när man kan va i ett varmt land med massa hotties?  För nej, det går icke! Då betyder det attj ag måste åka och hämta henne!! Haha, inget mej emot men bara hon kommer hem igen. Men skitmodigt att hon vågar! :) Tänk om man hade vart så modig. Snacka om att HON ska få göra drinkar åt mej på helgerna. Det jag skulle komma till var att hon är jävligt cool som vågar! :)


You can´t feel anything that you don´t want to feel.



I brist på annat.

Det blev lite strul igår, angående Lördag. Det blev väldigt struligt kan jag säga. Det som var planerat från början sket sej totalt typ :p Jag och Tilda, och hennes kompis och kanske Fia (om hon inte drar till Vänge istället) blir det som åker hem till Robban på förfest. Snällt :)

Gjorde av med massa pengar igår. Ajaj, men hittade en massa saker. Bra att ha saker. :) Blir väl bli lite mer idag eftersom jag måste sysselsätta mej en stund tills det blir middag med jobbet.

Ikväll blir det att träffa Sabina istället. :)



Changed planes.

Fia räddar min dag.


När något är nytt är det alltid så spännande :)



Jag luktar slingmedel.

Jag sitter på jobbet just nu, har tagit en liten paus. Ikväll ska jag träffa min älskade Sabina. Jag ska ta med henne på lite grejer. Sen måste jag oxå höra henne historia från helgen. Hih!

Jag är på sprudelhumör idag. :) Riktigt bra.


Herregud! Vad irriterad jag kan bli ibland på vissa.  Det är väl jävligt onödigt att göra en så liten sak så stor.

Sabina kommer bli överlycklig när hon får reda på att det kommer en ny säsong a Scrubs!! Yes säger jag bara. I love Scrubs. Det är det roligaste. :) 1 dec :)



Fuck you, glööm!

Nu känner jag mej UNG igen! Ung var det ja, lyssnar på en jävla Basshunter låt. Låten fastnar för lätt kan jag säga!
Var vid tandläkaren idag, YES och jag hade inga hål. Och det hände minst sagt en väldigt konstig sak. Haha!
Min dator är segast i världen på att bränna skivor, spec DVD skivor.
Gick tidigare från jobbet för att jag skulle hinna göra en massa grejer på stan oxå. Jo, och va fan! Hann inte ens med hälften ju. JObbigt. Därför jag ska dra med Sabina imorn.

Ska snart åka till Fialotta och vi ska slinga håret. Så man blir lite fin.
Där fick ni lite info om mitt värdelösa liv.


Snacka om att man kan va uppkäftig då. Jag har alltid sagt att du är lite pucko. Om du hade varit en brud hade jag trott att  du hade haft pms, för så fort som du ändrar humör.




Tänk om...

Om det skulle bli så i helgen så kommer jag bli rasande. Jag kommer inte veta vart jag ska ta vägen, så arg kommer jag bli. Så jag hoppas verkligen att jag slipper det. Jag vill aldrig att den dagen ska komma. I alla fall inte nu. Det är för tidigt. Det ska bli jävligt kul om det blir som man tänkt sej, men ändå kan det bli så jävla fel. Antingen gör alkoholen det värre eller så blir det bättre. Det hänger på dej!



Så ska det se ut!

Nu har jag äntligen fått min lön. :) Skönt. Men hinner ändå inte gå en sväng på stan innan lördag, kanske om jag stressar. Abropå (haha stavas det så?) stressad så hände en konstig sak igår. Skulle göra en sak och då måste man ta blodtryck och bla bla, och jag har ALLTID haft väldigt lågt blodtryck. Och igår eftersom jag är så stressad hela tiden så var det högt! Typ super högt tydligen. Så jag fattar ingenting, det är väl mest överviktiga som brukar ha det. Och jag är väl för fan inte såååå överviktig. :P Aja, lite läskigt är det iaf.

Efter jobbet idag så ska jag först hälsa på farmor en sväng, sen till Fia och prata massor :)
Onsdag ska jag till tandläkaren, AJ! innan det måste jag gå en sväng på stan och köpa nödvändiga saker.
Torsdag ska jag leka med Sabina. :)
Fredag är det pubkväll direkt efter jobbet, efter det blir det hemligt.
lördag är det ggn och Bistro med Fia, sabian och co.
Söndag ska jag ligga bakis hela dagen.
Ah, ni ser ju hur fullspäckat det är. Plus att det fan är mer jag måste hinna med i veckan! Måste träffa Linssan en sväng oxå :D fast vi jobbar så olika tider.


Ett råd till mej själv

Ibland måste jag fan börja tänka innan jag säger nåt. Vad fel det kan bli ibland. Eller jämt. Ska fan börja hålla käften.


Äckliga jävlar.

Säger bara en sak. Jävla paddor. Äckliga jävlar. Som bara blir mos. Haha! 3 stycken miste sitt liv idag. Dom får skylla sej själva.



För en gångs skull är det lite skönt att det är måndag.

Vilken vecka det kommer att bli. Ska hinna göra en jävla massa saker, träffa en massa folk. Känner mej en aning stressad säger jag bara. Men helgen kommer bli kanon :) På grund av många saker. Fredag är det Pubkväll på jobbet sen Lördag ska jag dra med Fia på en massa saker, GGN på dagen och Bistro efter det. :) Jag har värsta planerna. :)

Vart är min lön???



Vad blåst du är.

Helvete vad jag var bakis i morse. Har nog aldrig haft så ont i huvudet. Igår så slöt det med att vi hamnade hemma hos Tommy och drack. Dom andra gick till hp men jag drog till Olearys där jag egentligen skulle träffa Linnsan me nhon var ju inte där när jag kom. Fan, har aldrig sett så mycket folk på olearys. Brukar ju annars va dött. Sen ringde patrik,ett antal ggr, och sa att jag skulle komma och ta hand om Sabina på lillebror. Hon var tydligen på lyset. Då fick jag styra upp det hela. När vi väl kom till Lillebror så var dom ju inte där dom heller. Haha. Aja, träffade Söt tildis där iaf :) Sen skulle jag och fia träffa Sonny men han är så seg som vanligt.

Kommer bli en jävligt bra vecka och ännu bättre fredag och lördag :) Det kommer bli jätte bra.