Måste bara visa den fantastiska snygga fyllebild.



Ont i mitt öga.

Jag har ont i mitt öga idag. Bara jag inte fått ögon inflammation. Då dör jag lite grann.


Martebo

Jag har vart ända ute i Martebo ikväll o hälsat på Tilda och Klara. Var super länge sen jag var där ute så det var kul att hälsa på o se huset, att det fortfarande står kvar:) Klara fick en present av mej. En rosa katt med en super lång svans. Verkade som att hon gillade den iaf. Även fast hon redan hade en i samma färg, haha! O hon är så rolig. Hon försöker va så vuxen o skrattar med o håller med om allt. Sötare unge får man leta efter :) Jag snodde bilden från fb hoppas ingen blir sur att jag lånar den lite. Tror det är jennie som tagit den:)





Försäkringsförmedlare

Jag har grävt ner mej i plugg nästan hela kvällen igår. Jag ska bli försäkringsförmedlare. Visst låter det proffsigt? Men det var svårare än jag trodde och slutprovet är om drygt en vecka. Det blir bara plugg en vecka framöver då. Då vet ni vart ni hittar mej, framför datorn med massa plugg.

Vad glad jag känner mej idag. Jag har verkligen vaknat på rätt sida. Måste vara för att jag haft bra sällskap, solen skiner och det snart är fredag:)

Fyfan min bil ville inte starta i morse. Eller snarare det gick inte att vrida om nycklen ens. Och otekniska jag fattade ju ingenting. Slöt med att jag ringde Angelica o fick skjuts med henne till jobbet. Sen ringer jag såklart pappsen och frågar om nyckelhålet har fryst eller vaddå, haha! Men nej då är det bara rattlåset som gått i så man var tvungen o vrida på ratten o nyckeln samtidigt. Haah ofta jag visste det? Kände mej ju en aning dum. Men jaja, får se det positivt. Det är iaf inge fel på den;)




Räkningar

Nu är alla mina räkningar betalda. Fan, då fanns det inte mycket kvar.


En vän jag saknar

Det finns en vän som jag saknar. Vi var ganska nära vänner men nu har vi glidit ifrån varandra. Jag skyller inte på någon för det men jag tycker bara det är så synd att det ska va på det sättet. Jag har försökt flera gånger men aldrig fått något tillbaka. Jag kom att tänka på dig när jag såg dig för några veckor sedan. Jag förstår att du prioriterar andra saker i livet än en del dina vänner och med detta vill jag säga att jag ger upp. Jag slutar härmed att vara en påstridig jobbig jävel.


Solen tittar fram

Jag blir så otroligt glad när solen tittar fram lite. Mitt humör blir på topp. Det är då man vet att våren kanske är på väg lite, lite, lite grann. Det är bara två månader kvar av detta elände med snö och is. Jag längtar så! Det är nästan så att jag får lite vårkänslor redan nu.





Åh nej, min stalker är tillbaka.

Hahahahah neeeeeeeej! Min stalker som jag blev av med för några månader sen är tillbaka. Skickar sms efter sms och ringer och ringer. Vad fan är det för fel? Jag svarar ALDRIG! Har seriöst funderat på att byta nr för att få han att lämna mig ifred. Jag skiter fullständigt i om han läser detta. Svarar man inte en enda gång o han fortsätter o höra av sig är det ju nå fel?


Uppdatering

Jag har inte skrivit på skit länge känns det som. Var hemma hos Malte i lördags för att han fyllde år. Det blev en superduper kul kväll:) Det tråkiga var ju att det alltid ska bli tjafs. Skönt o slippa krogen för en gångs skull o köra hemmafest. Blev en liten efterfest här efteråt när vi drog in till stan. O Tilids va så rolig hon vart skit sur för att vi snackade om mat för att hon mådde illa, haha! Höll på o garva ihjäl mej! O föresten, hade glömt att rysken posten fanns men kom ihåg det igen i lördags. Aj herregud. Med lite vin känner man sej som 15 igen;) För att göra det hela kort, det vart en bra kväll.


Idag o igår har jag känt mej helt matt i kroppen känts som att jga har haft feber. Jag VILL inte bli sjuk. Jag har inte tid med det, jag har massor av saker att göra.


När man känner någon halvdant

Vad jobbigt det är när man träffar på nån som man känner lite sådär halvdant. Man vet inte om man ska säga hej eller inte. Om man inte gör det får man höra efter att man inte hälsade o va otrevlig och om man kanske gör det så kasnke man inte får ett hej tillbaka. Just vad som hände idag. Jag sa hej men fick inte hej tillbaka, PINSAMT! Det är i stort sett vad som hänt idag;)

Var hos Kjell o Sabina en sväng med. Vi sgå en skitäcklig film o åt mat. Var en sån film man mår illa av, dom skär o cuttar (stavar man så?) klipper av fingrar, drar ut tänder, klipper av hälsenan o grejer.. Uuaa! Sen såg jag filmerna från helgen o skrattade så jag grät istället. Vilka kontraster ;)


Åh nej

Ååh nej, var o hämtade mitt nya löshår tidigare idag. Det är ju fel färg, det är alldeles för mörkt. FAN vad störigt.. Skicka tillbaka o fixa o dona. Mitt är så slitet så det känns som svinto.

I veckan får jag min bil oxå. Det ska bli så skönt o nej jag ska inte bli lat o ta bilen överallt. Jag har ju mitt nya liv nu, ett sundare, nyttigare liv, haha. Det går superbra. Förutom att jag åt på max i söndags o drack lite cola idag och på onsdag börjar min träning:) Fialotta är mitt stöd o följer med.


Synd att tiden går fort när man har roligt

Synd att helgen är så kort! Har haft en riktigt bra helg faktikst. Gick på stan en sväng med Erika, slingade håret sen var det dags att göra sej i ordning. Fan vad tiden springer iväg när man ska fixa sig. Vi drog vidare till Sabina o hade tjejkväll. Spelade spel o drack lite vin. Vi hade riktigt kul! Mycket fnitter vart det, hade ont i käkarna efteråt av allt skrattande. ;) Sen mötte jag upp S och umgicks lite. Riktigt trevligt vart det:)

Jag fick nästan lite vårkänslor idag. Man blir så glad när solen tittar fram:) Nu hoppas vi bara på att snön smälter bort. JAG VILL BÖRJA ANVÄNDA MIN SKINNJACKA!



Hemma hos Erika

Sitter hemma hos Erika och hon har precis slingat håret på mej. Hon borde bli frisör:) Hon diskar och jag väntar på att få tvätta ur håret så utväxten försvinner. Ska snart göra i ordning oss o sen vidare till Sabina för en brudkväll med lite spel:)



Fredag

Fan vad småfint med FREDAG! Som folket från norr skulle ha sagt. Jag har vart vaken sen kl 5 i morse. Kunde inte sova, bara vände o vred. Kommer va supertrött på jobbet idag.


Oja, Jenny har smittat mej med sin rosamani. ;)


Jag ska måla hela världen rosa