Det är snyggt, det är stil.



Victoria Secret Fashion Show

Satt och såg på Victoria Secret Fashion Show förut och ja jävlar vad dom är snygga. Jag ska aldrig kolla på det igen, man får ju ångest ! Hårdbantning till säsongen 2010! Yes indeed!


Fan vad dagen är oklar tills imorn. Alltid att det ska krångla.


Somethings should be left unsaid.

Lösögonfransar är ett mysterium.




Men shit,

Jag har nog köpt upp hela apoteket idag tror jag. Köpte allt mot förkylning, haha. Så nu jävlar ska den bort! Har hostat hela satans natten, sjukt jobbigt är det!

Är inte alls taggad tills imorrn. Det får bli som det  blir. 


Men shit, kan du lägga ner?  Extremt jobbig.

Jag vill ha en kamera! Och jag ska nog tamejfan köpa det oxå. :)



Wannabe?

Vad glad jag blir :)


There´s so many people out there who will tell you that you can´t.
What you've got to do is turn around and say "Whatch me!"



Sjukt förkyld.

Jag har hostat hela natten. Känns till och med som att jag har träningsvärk i magen för att ha hostat som en galning haha. Funderar på att gå till apoteket innan jag börjar.

Nyår är väl sådär fixat nu. Blir med stefan och henke iaf. Fattar inte varför jag alltid ska bli ensam brud överallt. Bara för att jag inte pallar emd att alla ska ha parmiddagar. Nyår är alltid överskattat. Men aja, vi ska käka iaf sen till kvällen får vi se vart man hamnar.





En bild från i fredags. Haha ;)



Blir scrubs någon timma.

Ush vad jag är rastlös. Sov till typ tre sen mötte jag upp sabina och kjelle för en sväng på stan. Och nu sitter jag här och funderar på vad man ska hitta på. Så jävla rastlös..

Helgen har vart najs. Synd bara att man blir så förbannat bakis. Haha! Då blir det jobb imorn igen. Hmm.. Ibland nör man vill att tiden ska gå sakta går den annars så jävla fort. En extra dag till hade inte varit fel.

Du säger ju emot dej själv?


Juldagen = RÖJ!

Har precis kommit ut ur duschen, så ska fixa mej lite mer sen dra vidare till Stefano på lite förfest :) Sen utgång offcourse!

Fixat hela eftermiddagen i lägenheten, nu är den jätte fin :)


Merry christmas.

Julafton är snart över. Den har varit super mys faktiskt. Lite släkt kom hem till oss i roma då åt vi lite julmat, såg kalle anka, öppnade paket och sen bar det av till anga, tomten kom, öppnade paket, åt saffranspannkaka, spelade spel, åt lite till. Hela min dag kort! Mycket har jag hunnit med. :) och jävlar vad jag känner mej tjock! Herregud, har proppat in mej saker hela dagen.

Tyckte så synd om Lucaz när tomten kom in och närmade sej Lucaz så började han att GALLSKRIKA! Alltså han var verkligen panikslagen. Tyckte så synd om han för han vågade inte titta på tomten en enda gång tills han var säker på att tomten hade gått. Hahah, huh stackarn!

Fick iaf en massa användbara saker:

Micro, sopkorg till toan, vin glas, skålar, bh, tavelhylla, tavelramar, två paljett kuddar, parfym, hudkrämer, handdukar, bad handdukar, duschdraperi, en rosa tröja, necessär, pengar och strövet presentcheckar med mera kommer inte ihåg allt.



Mycket som ska hinnas med idag.

Idag ska jag hinna med en himla massa måste jag säga. Först och främst jobba klart! Ska köpa dom sista julklapparna med simon, fika med Sofie (och martin kasnke skulle hänga på :)), sen blir det hem till roma och klä granen, sen ska jag och fia spela bingolotto. Fullspäckat kommer inte kunna ta det lugnt förens efter nyår någon gång, då jag blir helledig 3 dagar :)

Nu ska jag jobba vidare för att hinna klart :)


Let's get a room, get high and get naked!

Väduren 21/3-20/4 Du behöver sänka tempot, om du bara stressar på framåt kommer du att göra trista felbedömningar.
Det är mitt horoskop idag, det passar perfekt! Jag är jämt stressad, det har jag sagt förut men vet inte hur jag ska göra för att lugna ner mej själv. Det har ju gett spår efter sej oxå det är det som är lite läskigt. Högt blodtryck har jag fått helt plötsligt, fast jag alltid haft super lågt blodtryck ALLTID. Så måste lära mej att lugna ner mej.

Jag är så otroligt trött på att höra om alla par! Parkväll, parmiddag, parfest, pardag och allt vad det nu heter. Så tråkigt. Börjar faktiskt bli lite trött på att höra ordet parkväll. Tagga ner! (Nej, linn och david är ett undantag för dom är inte så) :)

Jag planerade att jag och mamma skulle umgås imorrn kväll, göra det sista innan julafton och sen spela bingolotto för det hör ju till julen! Kul att hon skrev "Aldrig i livet!". Hon verkligen älskar mina ideer, haha!

Sofie och Linn kan ju bilda klubb! Dom är lika sega på att svara på mess båda två. Vad har ni mobilen till brudar? ;)

Nyår? Börjar få lite panik. Har inget planerat, och verkar som att ingen annan har någon koll heller. Parmiddag kan folk ju glömma! Hahha.. Slutar nog med att jag sitter i min lägenhet och dricker i min ensamhet xD!


The truth is the only thing people don't believe.

Nu blev det lite jobb i mellandagarna iaf. Skönt! Blir det lite mer pengar på kontot :)


Det fanns en tid för det, och det är inte nu.

Sjukt sugen på att handla lite nya kläder! Mellandagsrea, ge mej nu ;)

Ska träffa Sabina ikväll oxå en sväng och se vad hon egentligen har på hjärtat.


Lindsay Lohan for the magazine MUSE



Det kommer aldrig att gå.

Två dagar till på jobbet sen så är jag ledig fram till 4 januari. Ska bli skönt med lite ledighet men ändå inte, blir ju inga pengar på kontot.

Nu har jag beställt en massa böcker från Adlibris :) Fick ju ett presentkort därifrån för några månader sen så tänkte att jag skulle använda det. Vet inte hur det kommer gå att läsa alla böckerna, haha lär väl ta ett tag.

Guud, jag måste komma igång nu på riktigt! Ja jävlar, vad jag ska komma igång. Juni är det sista alternativet och då kommer det gå :) Ska ligga i som fan. Borde jag egentligen gjort för länge sen men nu är det for real!

Vissa personer, kan jag bli så förbannat irriterad på! Bete er som vanligt folk för fan!



Less is more.

Gårkvällen blev väl lyckad antar jag. Olearys först sen blev det hp med Linnsan och co. Tog det lugnt för idag blev det jobb. Är inte på vidare bra humör idag. Finns några anledningar. Lekt med christian ikväll, dom skulle till hemse för o åka pulka haha. Men bestämde mej för att inte åka med. Är skit trött..