Valborg

Jag blir irriterad på folk som alltid tar allting för givet.

Nu väntar jag på Liselotte och Jonas. Vi ska åka o se på rally en sväng. Ska spana på alla killar... Eeeh bilar menar jag såklart ;)

Ikväll blir det lite grillning och lite vin på det med Erika och co. Är inte riktigt klart vart vi ska vara någonstans än. Grillningen är iaf bestämt och det ska bli så jävla gott. Riktig sommarkänsla. Det är ju idag man firar att våren är kommen :)

Fick lite sällskap igår mitt i natten, haha. Det är ju alltid trevligt:) Kul att vi vaknade imorse och trodde att klockan var runt 10 o så var den bara 06.30. Det var bara att försöka somna om igen det. Nu är jag ju super trött istället.


Stop dreaming



Chockad

VA? Jag blev jävligt chockad måste jag säga. Det var något som jag inte hade en aning om. Facebook ljuger aldrig haha ;)

Jag vill att saker och ting ska försvinna av sig självt.


I min tele

Jag har suttit och pratat med Erika i två timmar i tele, haha. Jag gillar verkligen den galna bruden:)


Jag och Jannica tatuerade oss igår. Ont gjorde det som vanligt. Men hade förväntat mig mer smärta. Fattar mej inte på Jannica som sitter där och är skit lugn och det kommer inte ett knyst och inte en min. Hon säger att hon tycker det är skönt. My ass! :)


Jag har blivit beroende av avbetalningar.


Solariet?

Är det töntigt att gå på solariet när det ändå finns sol ute? Jag läste nyss på en blogg att man är misslyckad om man går på solariet den här tiden. Hmmm... Om man inte har tid att sola ute då? Jag vill inte vara en blekfis.


Jag tog bort inlägget. Kändes som att det kanske var lite överdrivet och menlöst att bråka om det. Så kul för er som hann läsa det.


Kan man inte få ledigt ett par dagar till?

Vad tungt att gå upp tidigt idag. Jag hade mer än gärna vara ledig i ett par dagar till. Nu får man vänta på semestern i sommar. Jag längtar så otroligt mycket. Då Erika har semester samtidigt så ska vi ligga på stranden och bara ha det så jävla bra:)

Jag snodde lite bilder från Erika från i helgen och tänkte att jag skulle lägga upp dom.






Blev lite mer än en fika

Det blev lite mer än en fika. Först så träffade jag upp Fialotta och åt en bit mat. Sedan när hon var tvungen att åka iväg och jobba så mötte jag upp Erika, Oskar och Robin. Vi åt på glassbaren och åkte ut på högklint och tittade lite:) Sen åkte jag och Erika och handlade lite mat. Nu måste jag städa!








Nu måste jag dra

Nu måste jag dra. Jag har min "lilla" skinnjacka idag. Tror knappast jag kommer frysa :)




Devil

Jag var hemma hos Jenny och Micke igårkväll och såg på en film. Devil hette den och den var jätte läskig. Jag var först lite skeptisk om att den skulle handla om en hiss hela filmen. Men jag gillade den:)



Helgen har verkligen varit helt sjuk!

Hinner inte skriva vad jag gjort i helgen nu. Jag ska träffa fialotta på en lunch. Eller det blir frukost för min del :)

Aja, helgen slöt iaf med detta och tre stygn. Så nu kan alla sluta och undra. Jag var så jävla fförbannad till en början, har nog aldrig vart så arg. Sen när jag väl lugnat ner mej lite så kom jag på att det var ju inte hans mening att jag skulle slå mej, haha! När jag såg hur dåligt samvete han hade så kunde jag inte vara arg längre. Jag får ta igen detta någon annan gång istället. Jag menar munken har man ju varit förut liksom ;)



Slingar håret

Jag sitter med lite slingfärg i håret. När det är klart ska jag även slinga Jannicas hår. Det kommer bli skit snyggt.

Ikväll ska jag hem till Erika och grilla för första gången i år. Jag tror att dom ska dricka men det blir inge av det för mej. Jag håller mej tills imorgon:)


Min kväll




Det måste vi fira

Om en månad har jag haft den här bloggen i 3 år. Det måste jag ju fira på något sätt. Det är rätt roligt att se hur mycket man har utvecklats sen den tiden. Jag var verkligen en fjortis när jag var yngre. 18 år var jag när jag skaffade bloggen och kunde inte ett dugg om livet. Nu har man ju stenkoll ;)



Barnvakt

Jag känner mej lite stressad idag jag. Jag blir så stressad lätt haha. Ska ju vara barnvakt åt Lucaz ikväll. Innan dess ska jag hinna sola, fixa en massa grejer på stan, gå på systemet åt Simon (jobbiga ungjävel), hämta pizza och hyra en film innan jag åker ut dit. Sen när jag väl kommer dit ska jag bara va tjock och inte göra någonting.



En jätte gammal bild på Lucaz. Men här har ni honom!



Bilder från helgen


Pappsen!

Här är vi andra när vi hoppade i. Vad det svämmade över när vi satt så många i den, haha

Här är jag o Liselottan senare under kvällen.