Kan inte beskriva hur trött jag är.

Är super trött idag kan jag säga. Att sova bredvid någon som gnisslar tänder, snarkar och lite annat är inte det lättaste :P

Helgen var bra faktiskt. Jag, Sabina, Felicia och kjell var och drack lite sen drog vi vidare allihopa på olika ställen. Kort sagt. :P

Det känns bra :)



Fixlördag.

Fan vad jaag har sovit i natt. Ska till stan strax och fixa massa, sen ikväll får vi se vad som händer.


Man får aldrig nog av Lindsay Lohan.






Unknown

Everything will be okay in the end. If´s not okay, it´s not the end.



I mina tankar.

Nu har jag suttit och glott i en och en halv timma för inget funkar på jobbet och det kommer inte igång heller. Så vet inte alls vad jag ska göra. Har bara suttit på nätet och glott.

Fan vad jag hade ont i ryggen igår, eller typ på sidorna. Av en anledning. Så fick ringa till sjukvårdsrådgivningen och dom sa att jag skulle åka till lasarettet om det inte gick över idag. Eftersom det antagligen är njurarna som krånglar. Som tur var gick det över idag, inte helt men det är ju bättre, bara det att jag har ont i magen istället. Ah fan, kan inte få i mej någe att äta heller för mår bara illa.

Ska gå på stan idag med Sabina och Ida. Ska köpa lite grejs. Och imorgon ska jag oxå till Sabina en stund med lite vin inblandat antagligen. :) Efter det är det annat planerat. :)

På söndag får jag nycklarna till lägenheten och ska skriva på kontraktet. Det ena som blir lite krångligt är vilken dag jag ska flytta dit mina saker. Nästa helg jobbar jag både lördag och söndag, men kan väl antagligen göra det på fredag kanske för då slutar jag tidigt. Plus att min säng är så stor så kommer inte få plats med så mycket mer :P Men vilken dag ska jag hinna packa? Ah, känner mej så otroligt jävla stressad jämt. Sån press på mej själv hela tiden. Måste hinna träffa den,den och den, måste göra det, måste klara det målet på jobbet inom en viss tid, måste hinna sova. Typ allt jag gör känns stressigt, till och med att hinna äta :P. Låter sjukt men så är det faktikst. Inte konstigt att jag fått högt blodtryck kanske.

I mina tankar :)


Skjut mej.

Fyfan vad kasst jag mår idag alltså. Och hela natten har jag legat och vändit och vridit. Vet inte om det är på grund av sprutan eller vad. Haar ont i hela kroppen och mår illa. Men tog mej till jobbet med tunga steg iaf. Får se om jag klarar hela dagen. Min rygg verkligen dödar mej.


Längtar.

Det som är nytt är att jag flyttar in i en etta i innerstan om nån vecka, det går riktigt bra jobbet och myys snart. Great helt enkelt. :)


Släktkalas är aldrig roliga dagen efter.

Det blev en lagom kväll igår. Linn hämtade upp mej, åkte in till stan, fixade, drack, ner på olearys, drack, lillebror, olearys igen, donken sen hem. Sov i en utfällbar säng som hon har så presic där röven ska va så är det liksom som ett hål så har värsta ont i ryggen idag. Haha. Men kvällen blev bra, roligt att festa med Linnsan igen, hon jobbar så jävla ofta på helgerna så får ta chansen när hon är ledig.

Ikväll blir det äntligen att se New Moon med fialotta.


Släktkalas är aldrig roliga dagen efter.

Det blev en lagom kväll igår. Linn hämtade upp mej, åkte in till stan, fixade, drack, ner på olearys, drack, lillebror, olearys igen, donken sen hem. Sov i en utfällbar säng som hon har så presic där röven ska va så är det liksom som ett hål så har värsta ont i ryggen idag. Haha. Men kvällen blev bra, roligt att festa med Linnsan igen, hon jobbar så jävla ofta på helgerna så får ta chansen när hon är ledig.

Ikväll blir det äntligen att se New Moon med fialotta.


i´m the highway

Linn, du och jag ikväll. Vi ska till Olearys en sväng.


Du gör mej på bättre humör :)


Det är självklart att det inte spelar någon roll.

Så här har min natt varit. Somnade kl åtta och vaknade kl två mitt i natten, helt jävla klarvaken. Såg på Scrubs tills kl var runt fem, sov till nu men vaknade av att fia skickade ett mess.

På lördag ska jag leka med Linnsan :)
Finally. Vi ska på Olearys tjejkväll någonting. :) Fredag blir det även en sväng med Sabina, får se vad vi ska hitta på.

Nya twilight filmen, FY FAN VAD JAG VILL SE DEN :D Så jävla bra var ju den första. :) Jag börjar oxå falla för grupptrycket och tycker att han Edward är fett snygg. ;)



Du borde ha vetat hela tiden.

Gick hem ifrån jobbet idag. Mår inte ritkigt bra alltså. Måste bli frisk tills imorgon!


Jag saknar min Linn! :) Have too see you darling.


Vi alla ljuger, men här är det extremt vad som kan hända säger jag bara.

Du är inte så mycket bättre själv.


Myyys :) Snart igen.

Ska bli skönt att få flytta härifrån så småningom. Så länge jag har jobb stannar jag på ön. En sak som är säker. Alla tänker ändå flytta härifrån förr eller senare.


komhit.


Yepp

Sean Banan är bäst!!!!!!!!


Nu är det nära. För nära.

Torsdag idag och sitter på jobbet. Jag funderar på att sluta tidigt idag. Uppdraget som jag sitter på tar slut idag men kan hoppa på ett annat om jag vill ha mer timmar. Får se hur jag gör, ganska skönt med lite ledighet, känns fan som jag aldrig är ledig längre.

Imorgon är det fest. Sofie har sin avskedningsfest för hon flyttar ju på Måndag. Ska bli najs, kanske att det blir utgång. :) Sen får vi se hur resten av helgen slutar :). Ska iaf få låna Simons lägenhet i helgen. HOPPAS JAG PÅ I ALLA FALL! Annars blir jag pissed.

Btw så har jag planerat en plan åt mej och Sophia. Höhö.


Linn, lördag? :)