Från i lördags


Med Puttrik

Snyggingarna Jenny och Erika

Födelsedagsbarnet :)


Det är alltid lätt att ta fram det negativa med sig själv



IKEA

Har fått mina nya möbler idag. Jävlar vad förpackat det är. Min stora tv-bänk ligger i en liten platt kartong :S Det blir spännande att få ihop den. På en timme har jag lyckats få ihop en stol..... Jag är fan inte teknisk någonstans plus att jag har tummen mitt i handen.


I helgen kommer Erika hem igen. Har faktiskt saknat henne massor:)


Nej, nu ska jag ta mig an min andra stol ;)


Söndagsmys

Jag orkar inte blogga något idag. Men jag kan säga att jag hade en sjukt bra kväll igår. Imorgon ska jag också lägga upp alla bilder som inte har blivit av. Sen kommer Ikea möblerna imorgon också:) Oh yes!


Slingat håret hos Sabina

Har varit hemma hos Sabina ikväll och snackat en massa skit och slingat håret. Känns jätte skönt att ha det blont igen och utväxten är halvt försvunnen.

Sabina fyllde ju år nu i helgen och ska ha en liten födelsedagsfest på lördag. Jag har dock ingen aning om vad jag ska köpa till henne. Gaaaah! Jag måste va den sämsta "presentköparen" någonsin.


Ibland vill jag vara på lite fler ställen samtidigt än vad jag egentligen kan. Linn och Josse ville ses i helgen. Har inte träffat dom två samtidigt på år och dar. Sen har ju Liselott också födelsedagsfest på lördag. Men som sagt, jag kan inte va på fler ställen samtidigt tyvärr.


Nu ser jag verkligheten

Jag blir äcklad av mig själv.


Mina nya skor


Jag fick hem dom i fredags. Hur snygga som helst!


"Den är så mjuk, som smör"

Jag blir typ kär av att lyssna på en låt. Konstigt att en låt kan förmedla så många olika känslor på en och samma gång. Men erkänn att man har sina låtar man vill lyssna på när är ledsen, glad eller arg.


Nu kommer min helgberättelse. Jag åkte ut med Patrik och dom till Remis stuga på fårö. Som förövrigt var ute i skogen. Med mulltoa???? Vi förfestade lite och sen drog vi till ett ställe som hette Gåsemora. Kostade typ 300 spänn att gå in! Det är fan dyrare att gå ut på fårö än i stan! Så jag ringde till Simon och frågade om han kunde komma och hämta mig. Sen tänkte jag att jag kunde gå mot färjan så länge eftersom det typ tar en timme att gå. Så jag frågade ett äldre par om vilken väg som var närmast att gå mot färjan eller typ upp mot stora vägen. Så pekade dom och förklarade så jag började gå och hittade en grusväg upp mot vägen. Väl uppe på stora vägen så gick jag, och gick, och gick, och gick.... Jag kom fan aldrig fram det var ju bara skog precis överallt! Så var tvungen att stanna en bil med två gubbar i som sa att "Nä men färjan ligger ju åt andra hållet lilla vän" Eeeeeeeh då har jag gått åt fel håll i en timme? Så det var bara att gå över på andra sidan så var det typ en tjej med sin kille som stannade och frågade om jag ville ha skjuts till färjan. Tack gode gud! Tänk vad snälla människor det finns som stannar och frågar om man vill ha hjälp :) Brorsan ringde ju och frågade vart jag var men jag ahde ju ingen aning, haha! Nu låter det som att jag var jätte full. Men nej, det var jag faktikst inte. Jag hade inte fått i mig så mycket ;) Väl framme istan så mötte jag upp Liselott och co! Vart en ganska bra kväll ändå och snälla Liselottan följde mig hem:) Orkar inte berätta resten, haha!

Jag ser på Svenska Hollywoodfruar och hur kan man inte älska Maria Montazami? (stavning?). Hon har ju gjort en väskkollektion. Hennes väska är enligt henne själv "Den är så mjuk, mjuk som smör".


Single ladies

Melinda på jobbet la upp denna på sin facebook och jag bara måste blogga om den. Den som inte garvar åt det här har fan ingen humor, haha! Se och njut ;)



Women who behave rarely make history



Min nya stora spegel

Jag är så glad att jag har fått in min nya stora spegel till stan. Både på gråbo, signalen och nu på bingan så har jag bara haft badrumsskåpets spegel. Om man vill se hur man ser ut i kläderna så får man ju hoppa eller stå på toaletten för att kunna se någorlunda iaf, haha!



Så smal som möjligt ba! Det är min tomma lägenhet i bakgrunden. Har inte fått dom nya möblerna än. Så sängen och tvn är det enda som jag har. Men på fredag, då jävlar. Då kommer soffan och det:) Då blir det andra bullar. Jag har säkert skrivit tidigare att det är Liselotts lägenhet. Det känns fortfarande som att jag bara är här och väntar på att hon ska komma hem.


Vet ni vad jag ska vara duktig och göra nu? Ut och gå. Lååååååååångt. Jag får sådan ångest av att sitta hemma här utan att ha något att göra. Och när jag kommer hem ska jag berätta om mitt fåröäventyr.


Bloggdesignen?

Nya utseendet på bloggen blev inte alls som jag tänkt. SUCK!




Konstigt

Jag tycker det är konstigt att många fortfarande läser min blogg fastän jag aldrig skriver. Men nu ska jag börja igen.

Om två minuter. Jag ska bara fixa lite käk och fixa lite i lägenheten först ;) Måste ju berätta om helgen!