Uttråkad.

Mycket inlägg det  blev nu men har inget att göra. Kollade lite underkläder, jätte sött en del. Nej nu ska jag ladda ner film. Natti. Pöss!



Hm Home.

Hm har ganska shyssta påslakan märkte jag. Skulle inte tacka nej, leopard är ju sexigt ;)





Blommigt är fresh!

Jag vill fan ha ett par blommiga leggings! Fatta vad najs. Det är ju skit snyggt!



Plinkplinkplink

Tenacious D rocks my world!



Yeah right.



Ont i fingrarna!

Är i roma ikväll. Har käkat lite pizza så nu sitter jag och lirar gitarr, som alltid när jag är här. Men har fått sjukt ont i fingrarna, och har oxå kommit på att Nothing else matters är alldeles för svår så kör When the children cry istället. Jag börjar bli grym ;) Iaf på en låt. :P En bra början! Oj vad intressant va?



Tur att jag har ett sånt geni till kompis ;)

Har vart ute och käkat med jobbet ikväll. Mycket trevligt var det. Har iaf ätit dom godaste köttbullarna idag ;) Chefen för CD var ju där idag. Så fick en rikskupong på 100 kr samt att vi har en tävling från mars till maj om en 32" platt tv. Fyra stycken som tävlar om den. Antagligen den som säljer mest, så ehm jag ligger nogg illa till. :P Men lite mutor är alltid najs. :)

Imorn blir det en slappar dag, ska köpa med mej lite fruktsallad sen ska jag åka till roma och bara ta det lugnt med mami. Hon brukar alltid bli så trött fort så film blir det nog själv det :P
På lördag är det fest med, stefano blir 25. Blir väl antagligen utgång efter det. :)

Tur att jag har Linn som är ett sånt geni. Har en jacka som det blir som en jävla ankarsle baktill då frågade jag hur jag skulle göra, så geniet sa att på alla "utsvängda" jackor sitter en tråd som man måste ta bort först. Aaaah, då gick det upp ett ljus för mej. Så nu har jag en "ny" jacka som jag köpte för ett halv år sen. Ush, jag är bra dum ibland. Sen mötte vi på en jävla idiot idag. Linn körde mej till jobbet, (snällt, i know:)) så hon kör i innerstan på en väg med bilar parkerade på hela högersidan om oss och fullt med snö på andra sidan. Alltså fanns inte en chans att två bilar skulle kunna mötas där. Men då kommmer ett dumhuvud som prompt ska emellan där och vägrar backa 1 meter för att släppa förbi oss. Aja, svårt att förklara men jävla korkad va hon iaf.


Nu fan ska jag börja lira gitarr på riktigt här, slipper låna brorsans framöver. ;) Har många jag vill kunna! Men så jävla svårt, träning som gäller. ;D


Köpstopp.

Ut med jobbet ikväll, mat på masters. Skit najs :)


Btw jag var på stan idag och gjorde av med pengar. Nu är det köpstopp! På allt onödigt.


Vårkänslor som spökar.

Fet lön jag får imorn på kontot ;)

Underbart när solen vart framme idag. Vårkänslorna har börjat spöka. Bara en sak som förstör hela vårkänslegrejen. SNÖN! Jag har aldrig vart så trött på det som nu. Men man får väl göra som alla andra. Stå ut.


Imorn ska jag bege mej till solariet igen. Sköööönt, i love it! Sen blir det en sväng på stan med Linnsan, ska köpa lite behövligheter, höhö. Mitt ordförråd är ju det bästa! ;)

Föresten fick höra en ganska konstig grej idag. Ehm, antingen är det bara rykten som blivit större och större eller så är det väldigt överdrivet. Båda delarna tror jag. Hmm! Vi pratar ju inet ens med varnadra va fan!?



Make a wish, now believe in it.

Jag erkänner. Det enda som finns kvar är minnen.


Fan måste rensa min data på old stuff som man verkligen inte behöver längre. Bara skit. Hittade en bild på mej för precis ett år sedan. 21 februari var den tagen. Det enda som förändrats är hårfärgen och vettet man hade i skallen.



Make a wish, and then believie in it. Kan man va mer negativ än jag eller? Eller anti mot alla? Nu när man vänder på det är det inte alls lika roligt. Var bättre förr när det var omvänt. Åh, känner mej bara helt tom. Nej nu ska jag sluta gnälla.


Och en sak till, det känns som en hel evighet!


Ge mej torsdag förfan!

Nu är jag så pank man bara kan bli. Typ 12 spänn kvar. Två dagar kvar sen blir det fett på kontot ;) Men har mycket utgifter så lär ju inte bli någonting kvar iaf.


Min framtid ser mörk ut, haha. Jag önskar att jag hade hur mycket pengar som helst och bara kunde leva livet utan att tänka på konsekvenserna! Fan vad king det hade vart. (Ja jag vet att jag måste sluta använda ordet king, det låter töntigt)

Jag har en hemlighet. En hemlighet som alla kommer få veta i maj. :) En stoooor hemlighet. Nu är det bara upp till mej att hålla käften. Bara mami och papi får veta :) Och brorsan med då:P. Ni har iiiiiiingen aning om vad det är o det är så kul. Hihi.



Jag har sagt det förut och jag säger det igen.

Jag kan inte få nog av How i met your mother. (Långt namn på en serie btw) Jag bara älskar det. Föresten visste ni att han Barney är bög på riktigt?  Vet inte vad han heter dock men fick höra det, förstörde typ min bild av han, haha.




Inför morrondagen.

Jag är nervös inför imorrn. Inte för att jag behöver va det men jag är det iaf. Just so you know.


Hit me.



In your face biaatch.

Ser jag ut som ett kukhuvud i min mössa eller? Jag vet inte om jag gillar den eller inte.





DET KOMMER BLI KUNG! In your face biatch.