Fullt upp.

Oj i helgen har det vart fullt upp.
I fredags satt vi hemma hos Sabina och käkade kräftor och spelade Mario offcourse. Efter lite funderande så lämnade vi Kjellis hemma och jag, Sabina o Jenny drog ner på Munken. Det var faktikst ganska kul. Förutom att  det blev lite tjafs mellan två puckon.
Åkte med mamsi på Slitemarknad en studn på dagen och visste inte riktigt vad jag skulle göra på kvällen först. Det blev slite då med. Kul att patrik ringer och säger att jag har en halvtimme på mej att göra iordning mej sen var vi tvugna att åka. Oh gosh, stressade som en dåre och fick sminka mej i bilen. Gick sådär.
Väl ute i Slite så var det faktikst skit kul:) Åkte karusell bland annat, haha! O träffade massa roligt folk! :)
Igår var jag på dop och efter det så flyttade jag in i min nya lya. Jag kommer trivas där. :)
Det var min helg i en kort historia. Resten håller jag för mej själv ;)


Inte min dag.

Suck det är inte min dag idag, eller igår.

Lucaz fyllde år igår så åkte hem till pappa en sväng. Råkade fastna med hela håret i sån flugtejp. Hade halvdöda flugor och massa klister i håret. När pappa o jannica till slut pillat bort det. Sprang jag rakt in i dushen. Jag såg ut som ett troll och det gick inte ens att ta i håret utan att fasta på grund av allt klister. Varken schampoo eller balsam funkade.. Suck. Men så kommer jannica med diskmedel. Och JO det tog bort klistret men jag kan säga att håret nog inte mådde så bra av det.
Och idag så skulle jag köpa en ny mascara. Köpte en för 175 spänn. DYRT om ni frågar mej. Var skit nöjd. Sen när jag kommer hem och ska prova den ser jag att den är brun! Vafaaaaaaaaaaaan, jag vill inte ha en brun mascara. Inge kvitto har jag kvar, sen tror jag inte att dom tar tillbaka den när jag slitit upp plasten med. Så lite smått otur har jag haft dom senaste dagarna.


Smågrejer från Lindex




Inväntar en fullspäckad helg.

Ååh vad jag längtar tills i helgen. Eftersom jag jobbade i helgen och bara tgit det lugnt så känns det som att det inte varit helg på länge.  Kräftmiddag o wii spelande hos sabina och kjell på fredagen. Super mario ftw!! :) Haha har väntat på det sen sist jag var där o spelade. Förhoppningsvis kan jag övertala dom till utgång. Har inte gått ut på år och dar. Jaja, sen i början av juli men ändå. Då menar jag ut ut, som i munken och skaka rumpan.
På lördag är det då slite som gäller. Har  varit planerat sen länge så det blir nog kul. Var ju lyckat förra året iaf.  Måste ringa patrik o remi med. Påminning till mej själv. Söndag är det dop. Frågan är då, vad har man på sig på ett dop? Oh suck..



Imorgon är det dagen med stort D. Lön alltså. Väldigt efterlängtad.


Alltid är det så, det man verkligen inte får vill man alltid ha mest utav.

Bara för att jag och Linn bestämt att vi ska sluta äta godis och bara ha en dag i veckan som man får lov att unna sej lite så är jag jämt sugen på något sött! Varje dag. Så igår köpte jag faktiskt en kexchoklad som jag mumsade på när jag jobbade. Sorry Linn men för att försvara mej så består det faktikst mest av kex.


This is it.

Jaa, nu var det verkligen kört. Ibland känns det så jävla värdelöst allting!


Kräftskiva igår, jobb idag. Ingen höjdare!


Idiot snorungar!

Sitter på jobbet och väntar ut tiden. Sen blir det hem o inte göra ett skit. Ville egentligen ut till roma men blev inte så. Så får sysselsätta mej själv. Tråkigt!


Aj fy fan jävla snorungar! Sitter här inne på jobbet och när jag kollar ut så är det en jävla snorunge (okej runt 16-17 år, snorunge i mina ögon) som står och pissar typ på blomman som står precis utanför dörren! Han kunde knappt stå på sina ben och fattade inte riktigt vad han höll på med ett tag. Tills jag ser att han pissar på blomman precis vid dörren! Så det blir ju fan fullt med piss precis där man går in och ut.  Precis när jag reser mej upp för att gå och säga till han kommer det en till snorunge och fäller ut "ja ni vet vad" och börjar pissa. Så dom står där med sina "ja ni vet vad" i vädret och jag öppnar dörren och säger att dom får gå härifrån. Då säger den ena jävla snorungen "Jag är snart klar!" Ehh hallå??? Blev förbannad och sa att dom fan inte kan stå där o pissa och att dom får dra på en gång. Dom garvar och fäller in sina "ja ni vet vad" och går därifrån. Idiot snorungar säger jag bara!!



Leggings

Oh my god! Dom legginsen som hon har på sej ska tydligen finnas på Lindex. Jag har blivit helt förälskad i dom. Måste ha nu!



Stackars tjuren!

Jag tycker inte ett dugg synd om dom här människorna. Tycker mycket mer synd om tjuren. Fy fan vad jag hatar tjurfäkting! Djurplågeri. Kolla här!


P3

Hihi, sitter på jobbet och ringer lite och lyssnar på P3. Gissa vem det är som pratar? JOEL KINNAMAN! Han har ju fan till och med sexig röst.




Jobbet...

Suck vad det är tråkigt att sitta här på jobbet själv.


Min mamma

Min mamma är verkligen räddaren i nöden. När man är helt pank och kylskåpet ekar så kommer hon alltid där o hjälper till så man överlever till lönen. :) Så tack så mycket! Hon tjatar oxå på mej att jag måste gå till arbetsförmedlingen så jag kan stämpla mej upp till heltid. Mindre kul men ska pallra mej dit idag.


Idag ska jag ut o gå en sväng med Linnsan. Mitt nya liv börjar ju idag ;)


Megan Fox



Bruden!

Hörru bruden. Tagga ner en aning så kommer du längre i livet.


En jätte tråkig dag.

Jahapp, det har vart en jätte tråkig dag. Började med att ringa till jobbet och frågade när jag skulle börja idag. Mm klockan fem. Halvtid alltså. O då var klockan bara tio på morgonen. Städade hela lägenheten och satt vid datorn en stund o det är det enda jag gjort idag. När jag väl kommer till jobbet är det dags för alla andra att gå hem för dagen. Så satt där helt själv på jobbet i 4 timmar.


Nu ska jag komma igång med träning alltså. På allvar. Måste fråga mamma om jag fortfarande kunde följa med på friskis. O sen ska jag börja gå ut o gå minst en gång om dagen. Jag måste ju såklart skippa allt onyttigt som ajg trycker i mej också. Men vägning och så tänker jag absolut inte hålla på med. Får värsta ångesten så fort jag ser en våg för att jag vet att jag har gått upp massor i vikt sen sist jag vägde mej. Så det är inget jag behöver ha bevisat på en våg. Märkte det i somras när jag skulle ha på mej shortsen från förra sommaren. Eeh hallå? Kunde inte ens knäppa knappen. Pfff..


Om typ en vecka får jag nya lägenheten. Så skönt o mysigt det ska bli :)