Bio!

Nu blir det Sex And The City 2.  :)



Nelly, nelly, nelly. Farligt som tusan!

Sitter och kollar på nelly. Åååh, vad fint. Jag vill beställa därifrån. Men blir alltid så dyrt i slutet. Och skorna är så fina, men fan dom är nästan lite för höga. Blir så satans lång. NEJ, säger linn alltid då :P Vi får se vad man råkar klicka hem ;)


Ikväll är det äntligen den efterlängtade Sex And The City 2. Jag känner på mej att den kommer vara sjukt bra. Det konstiga är att den fått dålig kritik i tidningarna. Kan jag inte tänka mej.


Helgen är det fullt upp som vanligt. Fredag blir det tjejkväll, med spel och vin och fnitter garanterat ;). Lördag är det växelfest och sen Hamnplan. Söndag är det ju Mors Dag så hoppas mamma har bakat tårta.


Oj då..

Gosh, vad hände i lördags? Hahaha, men det var kul iaf, det man minns.



Kul att man väntar ett mess från en väldigt viktig person ;) så får man ett jävla mess från typ comviq eller nått. Snacka om att man blir besviken, haha!


Retsticka!

Jag älskar att retas med dej! Så kul, hahah!



Sommarvärme är det bästa.

Gud vad härligt det är med sommarvärme. Man blir på så mycket bättre humör :) Lite surt att man sitter inomhus bara och inte kan sola! Sen på helgerna är det klart att det är

Igår hade jag en date med fialotta. Vi tog en milkshake på McDonalds, pratade, drog till bolaget åt henne, gick en sväng till Norrgatt för att hälsa på Linnsan. Fialotta missade bussen oxå. Haha. Det roliga var att hon sa innan att "bara för att jag hatar att åka buss kommer jag säkert missa den.". Hennes bil är paj! Och JA det var precis vad hon gjorde :p. Aja vi gick en promenad i östergravar (med två systemetpåsar fulla med alkohol) och såklart möter vi polisen. Att dom alltid ska krångla.  Men nu var vi faktiskt lagliga så fick behålla det. Annat var det när man var 15, haha! Så vi fick en trevlig pratstund med polytyterna istället.

Ikväll blir det kubbspel och grillning hemma hos Alex. Det blir supertrevligt tror jag. Ska inte ut för ska flytta på lördag morgon. Sen ska Ida ha fest där på kvällen så vet inte riktigt hur jag ska göra med alla grejer, får ställa in dom i garderoben så länge eller något.


Just det, Idis fyller år idag. :) Congrats till henne!





Glassbaren

Igår blev det en sväng till glassbaren med Patrik och Sabina. Myyys!


Jag har inget att skriva längre, är helt tom på ideer.


Sängen.

Jag vill bara hem idag. Har sjukt ont i magen. Ska lägga mej i sängen när jag kommer hem och somna tills jag ska upp och jobba imorgon igen.

Fick hem lite mat igår. Lånade av mamma så behöver inte svälta ihjäl iaf. Måste lära mej att hålla i pengarna mer.




Småååååbarn!

Hahahahah jävla fjortis du är! Oh my!



Det är för jävligt.



Hällregn

Sitter på gråbo och väntar på att vi ska bege oss till Bingeby och spela TP. Sen vet jag inte hur det blir.


Who else?

"Honestly I think it’s  sad that you go on so much about your make up and all this Chanel stuff like your some queen bee diva. Being fake is easy as we can see with you, the real challange is being real. Maybe try it one day princess."




Hemkommen från en nykter ladies night.

Precis hemkommen från ännu en tjejkväll. Börjar få riktigt ont i käkarna av flera dagars skrattande här.. Vi hade då paketutdelning. Vi spelade om paketen. Sabina vann tre och ida ett, jag och jenny fick INGET. Men Sabina var ju snäll som tur var så vi fick varsitt :). Vi spelade Våghals oxå, NYKTRA! Var lite småläskigt måste jag säga :p Men måste säga att det är jätte skönt att vara hemma tidigt och nykter. Jag är jävligt trött på vin.


Imorgon ska jag och Patrik åka på loppmarknad. Vet inte vad han skulle göra där men jag ska iaf kolla efter en cykel. En gammal skrothög duger bra! Skit bra när man ska på krogen. Har ju blivit av med ett antal cyklar i mina år. Fast iofs dom var ju oxå snodda men va fan.. :p Känns lite purket ändå att bli av med en cykel. Synden straffar sej själv eller vad heter det?


På söndag kanske det blir en utflykt. :)


Ehm är det hockey ikväll? Sverige eller? Känns som att man måste ha lite koll på det ändå.


Jobbet

Idag har vart en hemsk dag på jobbet! Alla som ringer hit idag är svin arga. En kallade mej störd och det ena och det andra, en annan började gråta, den tredje skulle polisanmäla mej och skällde ut mej i 10 min ungefär. (Hon ville veta vem som ringt henne vilket man inte kan se i växeln)  Jätte kul! Jag blev så arg att jag skakade! Man får ju inte säga något tillbaka, men till slut brister det. (Eller brister och brister jag sa att "du måste förstå vad jag säger!")  Och jävlar då blev hon ännu argare och skulle polisanmäla mej och jag var det ena och det andra. Då tännkte jag att jag skulle be nån av cheferna ringa upp henne så hon blir tyst men nej då ville hon inte lämna ut namn eller telenr!


Rast

Hade en skit  mysig kväll igår. Var med Linnsan och Josse, åt mat och efterrätt och pratade skit :) Inte ofta man är i hemse inte!

Ikväll blir det tjejkväll med paketutdelning, hihih :) men vad ska man hitta på för present? Hmmm..


Alko

Jag är pank men jag följer med linn och co ut o tar en öl ändå, för sällskapets skull.


Min data är fläckig!

Ååh jag som tänkte leka med Andre och Henke ikväll men så jobbar dom.. Jävla sopa!