Mobilinlägg

Hej p.å er, jag skriver det här inlägget för att fördriva tiden. Jenny ligger nämligen o sover fortfarande. Ska väcka henne snart, hihi... B.åten igår var ju det tråkigaste ever. Var as mkt folk o sen kom en familj och tog över min plats helt. Orkar inte med folk ibland. Väl framme hos jenny så märker jag verkligen vilken lantis jag är. Det märks nog direkt, haha. Aj nu ska jag väcka Jenny.. 


Dagen innan Nyår

Ni kan inte förstå hur trött jag är idag. Jag tycker jag bara blir tröttare o tröttare för varje dag som går. Kan sova 10 timmar på en natt men ändå va lika trött när jag vaknar på morgonen och ska till jobbet.


Idag är iaf sista dagen och sen är jag ledig fram tills på måndag igen. Skönt det ska bli. Jag ska ju oxå åka den urtråkiga båten idag.


Bara en liten update så där;)


Sushi

Du är ju fan desperat så det heter duga! Låt bli ditt äckel.


Vart rätt kul o träffa Patrik igen i lördags. Kände inte sådär jätte många ute i Akebäck men det var kul efter ett par glas... Hehe. Fick en komplimang av en kille som fick mitt självförtroende att höjas rejält. Thanks;) Vi kom aldrig så långt som till krogen men det gör faktikst ingenting, jag hade inte pallat det ändå. Sen kom det några tjejor som man kände till så då kunde man äntligen dansa loss lite:) Alla vet väl att killar inte är så där av ett jätte fan av att dansa runt. :p Slänger upp lite bilder sen, tog faktiskt några få.

Skulle egentligen sett på bandy ikväll men jag orkar verkligen inte. Jag känner mej matt i kroppen o helt slut. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk.

Ser fram emot i helgen och nyår. Det ska bli skönt att få komma bort från ön en aning och självklart se hur Jenny har det :)


Färdigfixad

Nu är jag färdigfixad och dränkt i parfym. Mot Patrik sen mot Akebäck. Ciao!




Juldagen

Vart en mysig julafton igår. Förutom att snön ställde till det massor. Är fortfarande ute i anga och det ligger väl sisådär 1,5 meter snö på vägen ner till huset. Tur man inte har nån bil på gården och ska ut idag. Åkte med brorsan och han parkerade ute på vägen. Fyfan vilken tur det var, annars hade man varit fast här.

Av alla julklappar jag fick så fick ett presentkort på en tatuering. Äntligen! Jag vet precis vad jag ska tatuera. Kommer bli sjukt snyggt! Tiden är inte förens i April, can´t wait!

Ikväll ska jag festa lite med Patrik och co. Vi ska ut till Akebäck och sen förmodar jag att vi ska ut på krogen senare:)

Nu till den stora frågan, vad fan ska man ha på sej? Jag har massor med kläder men såklart ingenting att ta på mej just ikväll. Alltid samma problem. Hem och rafsa runt i garderoben:)

Vi här hemma har precis ätit det sista av julmaten och ätit upp all knäck samtidigt som vi ser på den senaste Shrek filmen.


Uppesittarkväll

Jag och mamma har precis slagit in ALLA paket. Det blev en hel del och det är helt fullt under julgranen. Sitter också framför Bingolottos uppesittarkväll. Nu ångrar jag att jag inte köpte en bingolott. Det är ju tradition att spela bingolotto dagen innan.


Ojdå.. Mamma kom nyss in till mej och sa att jag visst hade stängt in katten i källaren. Katten hade tydligen jamat skit högt utan att jag hört nått. Aj huh, stackars kisse, haha. Sen säger hon att jag ska släcka och plocka undan efter mej.. Hmm.. Tur man bor själv så att man kan va hur slarvig man vill;)


Idag blev det bestämt att det blir nyår i Sthlm med Jenny. Ska bli skit kul och jag ser verkligen fram emot det:)



Bild från i lördags med gänget o jenny fattas..



Sthlm i nyår?

Pratade med Jenny idag och vi småpratade lite om att jag skulle åka upp till sthlm o fira nyår med henne. Det hade ju vart skit kul. Men inget bestämt.. Måste kolla båt o jobb och det. Nyår är rätt överskattat men i år kanske det kan bli nått..



Som jag sa, jag säger ingenting så har jag ingenting sagt. Nu lägger jag det på hyllan o hoppas du gör detsamma. Tjejer alltså...


Klapparna

Vad mycket man får gjort när man inte går ut på en lördag. INTE så kul att köra in till stan idag, jag gillar inte snö. När jag väl vart hemma så slog jag in alla julklapparna. Det vart en del. Jaja, nu ska jag lägga mej i sängen o dricka min julmust. :) Föresten kul o träffa Tildis igen i fredags. Vad skönt det är o basta! :)




Julgran

Har precis kommit hem från skogen. Vi har varit och hämtat en gran. Har inte vart så slut på länge kan jag tala om haha.. O snön har letat sej in på dom allra konstiga ställena. Tur att man är ute i skogen som sagt så man inte möter på nån man känner. Vill man inte frysa så:) Sågat och släpat och hoppat runt i snön. Den som klagar på granen slänger jag ut med huvet före;p


Jag ska ta mej till stna oxå sen. Hur det nu ska gå i detta väder. Det lär vi märka:)


Kan jag ta tillbaka det jag sa?

Här kommer lite tankar. Det är mest yr och jag vet, jag pratar i koder.. Tror inte många kommer fatta ett skit. Men varsegod!

- Idag har min dag varit precis som alla andra dagar. Jag har jobbat och inte gjort så mycket mer.

- Ju mer jag tänker på det... Desto argare blir jag. Jaa, riktigt jävla förbannad blir jag.

- Du kommer alltid tillbaka den mest olägligaste tiden. Jag skyller allt på dej för jag försöker i alla fall hålla mej undan. Det är ju egentligen inte det jag vill... Att till och med jag kan vara känslig är fan en nyhet nu för tiden. På rikitgt vill jag bara kasta nått hårt i huvet på dej. ;)



Bild från i lördags.


Rastlös och hungrig

Jäääävlar vad många som var inne på min blogg igår. Vad har hänt? O vem vill läsa om mitt yr o mitt tråkiga liv.. Jag är hungrig som en varg! Jag skulle kunna äta vad som helst... nästan. Varför har jag ingen betjänt som lagar mat till mej? Skulle behövt en hemmaman. Någon som städar, lagar mat o bara är så där allmänt snygg så är det jag som tjänar in kosing ;) Måste ju finnas nån frivillig iaf.. Ah juste, jag fick ju faktikst mitt körkort idag. Nu ska jag slänga den jävla boken åt helvitte..

Här har ni en rastlös och hungrig tjej. Tack o hej!


Paket??


Rastlös?


Tjockis?


Fittgranne!!

FAN FAN FAN! Min jävla cp jävel till granne alltså. FY FAN!!!!! Han har ljudet på högsta volym på sin tv. Det bara dånar i min lägenhet. JÄVLA IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är bara för o jävlas!!!!!!!!!! Om han kan så kan jag.. Nu sätter jag på musik och dunkar HÖGT!!!!!!!!!! Aj fyfan jag är riktigt irriterad.


Tvätta

Vad det är tråkigt att tvätta.

Kvällen igår vart skit bra.



Jag bara skrattar bara åt hela grejen. Hade du vetat sanningen hade det defenitivt inte vart mej som du är sur på. Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt. Det kommer komma fram så småningom som allt annat. Tills dess fortsätter jag hålla käften så kan du fortsätta leva ditt liv.


I-landsproblem

Här är mina i-landsproblem just nu:

- Jag är hungrig men orkar inte laga mat.

- Jag har massor av grejer i hallen som måste plockas upp. O hur fan ska jag kunna skruva ihop min tv-bänk och min skohylla?? Behöver en frivillig handyman. Eller så ringer man bara pappa ;)

- Mitt hår är fettigt och jag måste dusha. Gissa vad? Jag orkar inte.

- Jag måste tvätta men det finns ingen tvättid förens på söndag!? Mina trosor håller på att ta slut!!! Återanvända är ju inget att tänka på. Haha USH!

Igår åkte jag o Sabini då till Kalmar. Gått på ikea o på stan hela dagen så snacka om att vi var trötta i benen på vägen hem. Därav att jag höll på att somna på jobbet idag. Big no no! Aja slut på YR då som sagt ;)