Dagens citat av Basse

Hamnplan är tydligen det nya innestället. Fick en kommentar idag av Basse på jobbet.
"Alltså hamnplan är dit man går om man vill ha lammkött. Lammkött är det som är inne. Damerna går dit för att dom vill ha killar som är unga och friska."
Hahaha hell no. Jag går inte till HP för o ragga lammkött inte.. :p


Pinsamt

Hahaha, ganska pinsam grej hände idag. Det är så pinsamt så jag inte ens vågar berätta. Då förstår ni ;)





Lindsay Lohan

Om jag hade varit lesbisk hade jag vart tillsammans med Lindsay Lohan vid det här laget ;)



Min kära vän

Jag saknar min kära vän Patrik. Min party"pingla", haha.. Är faktiskt jävligt tråkigt utan honom måste jag säga. Hoppas han kommer hem till jul.. Eller om du läser, KOM HEM TILL JUL! :)

Det är pinsamt och patetiskt. Och det är inte mitt fel.



Ikea

Jag var en sväng hos Sabina idag innan jag började och vi började prata om en tripp till Kalmar igen som jag tjatat om så länge nu. Så på måndag drar vi över dagen bara för att gå på älskade Ikea.




Gotlänningar

Jag pratar med sjukt mycket folk om dagarna. Och vet ni vad? Gotlänningarna är dom otrevligaste av alla i hela Sverige. Inte för o dra alla över en kant men dom allra flesta är skit otrevliga. Man kan ju undra vad som är problemet... Lite information som är värt att tänkas på när ni ringer till kundtjänster eller blir uppringda :)


Mysfakton är hög

Mysfaktorn är hög i min lägenhet nu måste jag ju säga. Adventsljusstakarna är tända o det är ljus på bordet.

Vi hamnade på hamnplan igår. Det var väl sådär. Vår taxi hade kört av vägen så vi fick gå i snöstormen ner till krogen.. Puh.. Lagom kul.
O ja jo, jag vet att jag är så jävla smart när jag druckit. Jag tänker med arslet bokstavligt talat. O det här är ju inte första gången det händer heller. Haha.. Falska förhoppnigar är ju ett faktum.

O liselotte, jag har skit roliga filmer på dej när du sitter på toan. Hahaha!


Fest!

Nu drar jag mot Liselotte.

Posarblicken är framme...Och alkoholen då såklart. Syns på krogen!


Super Mario kväll

Spelade Super Mario med systrarna Elmshorn igår. Dom två tillsammans alltså, haha. Jag skrattade så mycket så jag fick ont i käkarna. Nu när Ida har flyttat till stockholmen så träffar jag inte henne så ofta längre. Igår fick jag iaf se skymten av henne. Hon är skit snygg i sin nya hårfärg!

Nu ska jag göra i ordning mej, ska ner på stan och köpa massa grej, sen o hem o diska och städa o julpynta bara lite granna ;)


En arbetsdag kvar

Det är så skönt att det är helg snart, bara en dag kvar. Det blir utgång med Liselottan på lördag, det var super längen sen jag var ute så nu är det fan dags. Eller riktigt länge sen, nu skojade jag. Tre veckor sen då ;)


Kan informera om att min mobil är död som vanligt. Som den alltid brukar va. Skit mobil. Skulle egentligen hem till Andrés nya lägenhet o hälsa på men jag flyttar det tills imorn istället. Får hoppas på att han håller sej hemma. Sen ska jag hem till Sabina och Kjell för o spöa dom i Wii o dricka vin :)


Outfit från Nelly



Gym

Jag måste börja gå på gym. Blir galen av att sitta still hela dagarna och snart börjar väl fettet fladdra oxå. Det känns som att jag kommer vakna upp en morgon och va smällfet för att jag sitter still hela dagarna och inte tränar något. Nej jag vet ju att det inte är så om jag inte börjar med nått snart kommer jag bli det. Friskis o Svettis pass kan jag ju glömma, det där med koordination är nog inte min grej. Ska man snurra åt höger snurrar jag åt vänster o såna grejer, haha! Bättre med gym när man bestämmer själv. Personlig tränare hade ju inte varit fel heller, som pushar på en lite extra :)

Något att sträva efter? ;)






Dom lyckas alltid

En pojke ~3 har bakat en sandkaka. Han håller stolt upp den mot en av förskollärararna och ber henne att smaka.
Förskolläraren: Mmm! Vilken god kaka! Vill du smaka lite också?
Pojken: Jag äter inte sand.


Pojke ~10 (till sin mamma ~40 som just har tänt en cigarett): Jag borde få en krona för varje gång du röker.
Mamman: Då ska jag ha en krona för varje gång du kissar på dig.


Tre tjejer pratar om när de övningskör och hur det har gått för dem.

Tjej 1: Jag kan inte lyssna på musik när jag kör.
Tjej 2 och 3: Varför inte då?
Tjej 1: Men när jag kör och det kommer en bra låt, då börjar jag digga den och slår med foten och då börjar ju bilen gunga fram och tillbaka.



Va fan då..

Helvitte. Det gick ju inge bra. Blev jätte besviken till en början men va fan det är ju bara försöka igen :)


Jävla jävla jävla snö och slask. Jag gillar antingen eller. Antingen bara snö eller bara regn inte SLASK




Dagen är kommen.

Varför är det snö just IDAG? Jag är riktigt nervös ska jag tala om. Aj, nu får jag sluta va en sån mes, ska fixa i ordning mej.