Förfest






Maskeradfest

Jag har varit vid Sabina idag. Hon bjöd på god mat och sedan spelade vi lite Super Mario. Det är ju givet när jag är där, haha. Förlorade dock minst 15 gånger man va fan...

Det viktigaste av allt. Vi kollade på maskeraddräkter. NU ska det bli av. Vi måste ha en maskeradfest snart:) Har sagt det i många år men nu till halloween ska vi se till att det blir gjort. Det svåra är att veta vad man ska klä ut sig till. Det är hur svårt som helst ju!



Är det kanelbullens dag idag?

Jag har glömt min mobil hemma idag. Som vanligt så känner jag mig jätte handikappad utan min telefon. Sen hoppas man ju alltid på att man har minst 3 sms när man kommer hem. Brukar ju oftast va så dock att ingen har hört av sig på hela dagen.

Jag hade en grymt bra helg. Måste lägga upp korten senare ikväll. Vi bestämde oss för att sitta hemma hos mig och fördricka lite. Det vart Erika, Sabina, Tilda och Oskar som kom förbi. När klockan närmade sig tolvslaget drog vi vidare till Munken. Förr tyckte jag inte det var så värst kul att gå ut men nu på senare tid har ju kvällarna vart kanon! Det hände egentligen inte speciellt mycket, jag var bara på bra humör. Efter krogen gick vi hem till mitt och körde en miniefterfest. Söndagen var ju inte världens roligaste dag precis. Men det är sånt man får leva med om man ska ha en lyckad kväll.


Nöjd.