ÄCKLAD

Jag känner mej äcklad och vill bara slita av mej hela huden. Det ordet fick nyss en helt ny innebörd för mej. Jag vill gå under jorden nu ärligt talat, det bara kryper i kroppen på mej. Bokstavligt talat! Äcklad är egentligen bara förnamnet på hur jag känner mej...


Färdigstädat!

Jag saknar dej lite...


Barbiedrogen

Läste i tidningen idag om en så kallad "Barbiedrog". Forskarna i Storbritanien håller på att utveckla drogen för att kolla om det finns några farliga biverkningar, som dom än så länge inte har hittat något. Nu har den läckt ut i övriga världen och folk har (självklart?) börjat använda den. Främst tjejer och på gym. Det är en hormondrog som påverkar kroppens melanin, det som gör att man blir brun. Den är dock förbjuden i Sverige. Biverkningarna är en snygg solbränna, viktminskning och ökad sexlust. HALLÅ? Va fan är den förbjuden om den inte ens är farlig. Låter som värsta lyxet enligt mej.





Filmvecka

Jag och fialotta ska ha värsta filmveckan, nu när hennes pöjk har lämnat henne för en grabbvecka på fastlandet. Ska lätt hyra snabba cash! Till och med fialotta tycker han JW är snygg, då är han snygg kan jag säga.

Imorgon ska jag skriva på papprena för lägenheten. 1 sep är den min :)


Lite besviken..

Helgen har varit helt fullspäckad. Från torsdag tills igår. Sjukt kul har det varit! :)
Är dock lite besviken på en sak.


Tänk att det inte går att säga något till dej utan att du ska gå och säga det till halva världen. Dej går verkligen inte att lita på, och nu vet jag att jag inte ska dela med mej av något till dej.


Jag vill jag vill jag vill! Och det är nu nu nu!


Supertrött.

Fy fan i helvete vad trött jag är! Har sovit 3 timmar i natt ungefär. Jag vet jävligt dumt om man börjar 7 dagen efter, men det var ju inte riktigt meningen. Klockan bara sprang iväg. Åkte ut med Tilids, Marie och Thomas till Slite igår och kollade på bilar. Bränt gummi och luktar ju så gott :) Haha! Efter det åkte vi med Elias och co in till stan igen och yrade runt ett bra tag. Så det blev en aning sent.

 

Ikväll blir det nog en utgång med Tildis. :) Vi får styra upp någonting.



Snabba cash

Vet ni vad som händer idag? Snabba Cash släpps på DVD. Köpa köpa köpa! :)



Ännu en solig dag.

Joo jag ser faktikst jävligt fet ut på den bilden. Synd bara att du inte kan stå för din åsikt ditt fega arsle!



Ska snart bege mej till jobbet..


Är sjukt sugen på att gå ut! Men inte direkt någon höjdare att gå ut när man börjar 7 eller 8 på morgonen. Så får väl vänta tills i helgen. Henke ska ju ha poolparty med :) Då blir det invigning. Jag har ju till och med hjälpt till att byggt den. Stood och höll i någon jävla skiva... men ändå :p Ååh idag ska grabbarna åka gotland runt med sina motorcyklar, jag ville åka med men fan jobbar ju.. Så det sket sej.


En hemskt bra bild på mej och Tildis.




Mjölk!

Föresten, gud vad jag glömt hur gott det är med mjölk! Brukade aldrig köpa hem mjölk och när jag bodde hemma fast det alltid i kylen. Så köpte jag en mjölk igår för skulle laga mat med det, OCH GUD VAD GOTT! Så en hel liter drack jag upp igårkvälll och har köpt en till idag. Från och med nu är det något som alltid kommer vara i mitt kylskåp :)



Insektsbett över hela mej!

Jag har insektsbett över hela benen och händerna. Vart kommer det ifrån? Kliar som fan gör det med, det är som myggbett fast mycket mycket mycket mindre och överallt.  Är helt rödprickig över hela benen. Tänkte att det kanske är en insektsbo i min säng. (Eller nåt sånt :P ) Men kunde inte se något. Såå va faaan..


Jag har fixat ny lägenhet :) Såg en annons i morse och ringde på en gång. Först sa hon (hyresvärden) att jag skulle bli uppringd ett tag senare, det blev jag. Då sa hon det att det var JÄTTE många som hade ringt efter mej, men eftersom jag var först fick jag den. En etta på gråbo för 3500 kr i månaden. Litet och perfekt för mej.  Har inte varit och kollat på den än bara, ska göra det imorgon. Men på bilderna är den superfräsch. Hoppas bara på att sängarna tas bort så jag kan ha min egen!  Dock är det inte tills vidare, så i maj får jag börja leta lägenhet IGEN. Det blir den fjärde lägenheten på lite mer än ett år. Så är det när man inte har tillräckligt med dagar inom Gotlandshem. Suck..








Promenix

Har gått en promenix med linnsan ikväll. Faktiskt jävligt skönt. :)


Jahapp imorn börjar brat-veckan.. Har inget emot att dom sprutar champagne över hela stan bara att det blir så sjukt jobbigt med folk.


Jag tycker inte om dej längre.

Idag ska jag tjocka mej tills det blir vin-time igen.


Jag tycker inte om dej längre!


Svettas på jobbet

Äntligen har jag fått en klok natts sömn. Har alltid fönstret öppet men brukar inte hjälpa så där jätte mycket. Men i nättras var det tydligen svalt. Förutom att jag vaknade varje gång någon stimmade utanför fönstret för att dom antagligen är på väg hem efter en efterfest :P 
Nu befinner jag mej på jobbet och svettas som vanligt. Räknar ut timmarna tills det blir helg. :) Blev dock lite deprimerad när jag såg vädret, ska ju regna i helgen. När man äntligen har tid till att sola och bada så ska det regna. För jävligt!
Ikväll ska jag träffa Josefin och Linn en sväng. Ska väl ta en fika eller något.
Imorgon är det "bajufesten". Så förfest hemma hos pappsen och co sen blir det ner till stranden.
Ska även dra en sväng förbi Linus och Maria och co på förfest, dom skulle tydligen åka traktor och vagn ner haha!





Oväntat!

Damn, det var verkligen oväntat. Jag har iofs mina aningar. Men fan..

Sitter på jobbet nu och kan knappt hålla ögonen öppna. Så varmt i mitt sovrum att man svettas ihjäl. Har fönstret öppet men hur mycket hjälper det då..