Fredag, underbara fredag.

Igår var jag ute i Slite och kollade på Expo. (Kvittakvällen?) Jag och Tilda åkte ut och sen mötte vi upp sötklara och dom andra. Måste erkänna att jag tycker att Slite är rätt mysigt. Synd att större delen av befolkningen som bor där inte är riktigt kloka ;) Fördomar? Oh yes!

Ikväll så ska jag träffa Liselott och Amanda en sväng. Lär ju bli en hel del skvaller och några glas vin ;)


Zombie

Känner mig som en zombie idag. Hur kan jag vara så jävla trött?


Snart ska jag dra vidare till jobbet. Första arbetsveckan har gått ovanligt fort tycker jag. Redan torsdag liksom..

Nog med svammel.


Megan Fox



Nybakta bullar

Åkte till anga efter jobbet och skulle få tillbaka min bil. Fick både tillbaka en lagad bil och en påse nybakta bullar. Jag har verkligen glömt hur gott det är. Påsen kommer iaf inte vara kvar speciellt länge ;)


Min morgon kunde inte bli bättre. Sen vart dagen omvänd...


Full fart

NU har jag vart så dålig på att uppdatera igen.

Var ju i sthlm med Jannica och barnen i veckan. Gröna Lund, shopping och lite..

I helgen har det vart full fart. I fredags så kom jag hem med båten rätt sent så hann typ inte sminka mig eller fixa håret knappt. Såg rent ut sagt för jävlig ut, haha. Jag och Tilda och några raggade upp nån random kille på väg ner till stan som skjutsade oss ner till innerstan. Därefter så mötte vi upp Jesper o co och sen satt vi oss på bolaget. Träffade ganska mycket nytt folk. Det är ju alltid trevligt... Om dom inte är hjärndöda vill säga haha..
Lördagen blev inte heller lugn. Jag gick hem till Erika och satt och förfesta lite. Oskar kom förbi och sen åkte vi alla till Tofta för att se på pumpbolaget :) Det vart aaaaas kul! Dansade som aldrig förr och träffade på en massa folk man kände till. Mina skor blev totalt förstörda efter kvällen och när jag kom hem så vart det en hel sandlåda i dom också. Inte så smart att ha klackisar på en sandstrand kanske!

Jag började jobba i måndags igen. Det vart sådär faktikst men jag måste erkänna att det var rätt skönt att komma tillbaka och få rutin på livet igen :) Bara för att man jobbar så behöver det ju inte betyda att man ska gå miste om allt roligt som händer i sommar. Söndags åkte jag ut till Tilda igen och åt pizza och sedan drog vi vidare en sväng på stan.
Måndags så spelade Björn Rosenström på HP. Det var jag bara tvungen att se. Björn Rosenström är ju lika bra nu som då ;) Dock blev det en tidig kväll för det var ALLDELES FÖR MYCKET FOLK. Blev tokig på allt knuffande.

Imorgon blir det en sväng ut till slite. Kvittakvällen (hette det så?) är då. Det är iaf en bilutställning :) Det blir jag och Tilda då med. Och lilla Klara som följer med :)

Långt inlägg men nu har ni fått en uppdatering på dom senaste dagarna.


Jenny, jag och Tilda från i måndags.



Hemsk

Jag känner mig verkligen hemsk...


Jag kan inte få nog av sommaren

Ska göra en snabb update. Helgen har varit grym! Var i baju först på middag sen åkte jag vidare till Henkes och Remis födelsedagsfest. Riktigt trevligt även fast jag kom lite sent och fick dricka ikapp lite ;) Imorgon blir det en tripp till sthlm med Jannica och ungarna. Sen är min semester nästan slut. :( Varför går tiden så fort när man har roligt?


Fortfarande vet jag vart jag står i hela situationen medans du verkar vara ute efter något helt annat. Jag bryr mig inte ett dugg om dig! Du är som luft för mig...

Jag kan verkligen inte få nog av sommaren. Jag vill bara ha mer mer mer! Mer utekvällar och rosévin. Låt sommaren aldrig ta slut :) Halva sommaren har gått och jag känner mig sjukt nöjd. Jag hoppas att resten av sommaren blir minst lika bra.

Jag har redan planer med Erika när jag kommer hem på fredag igen :) Längtar redan för jag vet att det kommer bli awesome!


Skit snygg bild på mig och henke i lördags, haha


Dagen efter en grym utekväll

Jag kan inte säga annat än att jag älskar sommaren! Igår så blev det ännu en grym utekväll. Vi spenderade kvällen på Kharma och träffade massa nytt folk. Jag hade iaf jätte kul :) Jag var ute med Tilda, Erika och Jennie.

Ikväll blir det ut till Anga för att gå en sväng på bajufesten och sen mot sjonhem för lite födelsedagsfest för Henke. Hoppas på ännu en bra kväll :)


Jag igår och sen är det Matildas hår :) haha


I väntan på att åka ner till stan


Har bara vart superlat hela dagen. Så nu väntar jag på brorsan så ska vi åka ner på stan en stund. Förbi bolaget för att köpa vin till kvällen.

Ser ni hur mitt hår lägger sig nu efter jag klippt mig? Det är som att det har fått ett eget liv. :)


Vad ska jag ha på mig ikväll?

Hur mycket man än letar i garderoben och hur mycket kläder man än har... Så har jag ALDRIG något att ha på mig.


Stupid Bitch



Walk of shame

Idag är det fredag. Bara en vecka kvar av min semester. Tiden går så himla fort ibland...

Igår var jag bakis och fick inte mycket gjort. Snarare jag fick ingenting gjort. Var bara i roma och hämtade lite saker.

Måste ju såklart berätta om onsdagskvällen då :) Jag, Jenny, Alexandra, Micke och Tommy bestämde oss för att gå ut och ta ett glas och bara ta det lugnt. (Kvällen blev ju allt annat än lugnt kan jag ju tala om) Vi gick till Kharma en stund och åt buffe och sedan gick vi vidare till Rosengården och satt där och snackade skit. Klockan blev tolv ungefär och då åkte vi mot Gråbo. Dom andra gick hem och avslutade kvällen men jag var inte sugen på att gå och lägga mig så fortsatte bort mot Elias där dom festade järnet :) Musiken hördes över hela gråbo, haha! Blev en grymt rolig kväll iaf :)

Ikväll blir det lite mys på strandpromenaden och ett glas vin möjligtvis. Hoppas bara att solen håller i sig :)

Lite bilder fick jag från onsdags också.


Alexandra, jag och Jenny inne på Kharma.

Tobbe och Elias som står på BORDET, haha. Mirakel att det inte brakade ihop :)

Simon (han kunde fan varenda låttext, spelade ingen roll vilken låt man än tog på) och Elias med gitarren.

Adde! :)

Tobbe, haha

Har en film från kvällen också men tror inte det är så populärt att jag lägger upp den ;)


Pengar är inget som jag någonsin har gott om.

Jag åker ju med Jannica och barnen till stlhm nästa vecka och då tänkte jag att jag skulle spara en massa pengar så jag kunde shoppa MASSOR! Det är fan inte lätt. Jag slösar och slösar och slösar. Det är inte kul att ha semester heller när man inte kan göra någonting. Eller när man kan göra nått som kostar pengar;) Jag och pengar, vi är helt enkelt inte kompisar ;)



Anga

Jag är i anga just nu. Som jag skrev igår så har Jannica fyllt år så vi har ätit lite tårta. Nu känner jag mig bara så rastlös. Vad ska man göra? Jag är sugen på ett glas vin. Sitta på någon uteservering. Men jag har inget vin hemma, för visst måste man ju förfesta lite ;)



Excuse me,