Flippade.

Sovit jätte bra i natt, även fast jag sov halva natten på soffan och orkade inte gå och lägga mej i sängen:P Sen ringer Sonny fem på morgonen och säger att jag skulle ha åkt med till kalmar och han satt naken och åkte bil? Alltså jag sa ju att dom är flippade :P haha.

Ska hoppa in i duschen nu sen beger jag mej till Klinte och ikväll är det lek med Tilids:)


Bracelets



Sjukt snygga armband!


Din ursäkt är godtagen.

Fan vad man va poppis ikväll då. Alla vill ha tag i en:P Men jag har bestämt mej, inte en enda alkohol droppen  blir det ikväll. Nejnej!

Har just ätit tacopaj, är jätte mätt. Nu väntar jag bara på att fotbollen ska ta slut så jag kan sätta på en rulle. Ni vet, min tv är ju i stan och här måste man förhandla till sej saker. Apropå fotboll, är sjukt inne på att åka in och se fotboll i natt.


Dagen igår och hemmakväll idag.

Igår var lyckat faktiskt, först hade jag fan ingen aning om vad jag skulle ha på mej. Så blev tokig! Sen fastnade jag framför datorn, wonder why? ;) Sen så äntligen kommer jg iväg, blir bjuden på mat hemma hos Linn och David, sen drog vi vidare till Sabina, ida och kjell. Spelade spel och och drack. Blev lite sent till slut men sen hamnade vi på lillebror iaf. Glömde min mobil hemma hos Sabina och kjell, så kul att jag var tvungen att dra dit med och hämta den.. Sen iaf drog jag hem. Får oväntat besök som jag slängde ut, haha! Whatever, spotify "lagades" iaf. Patrik och Fredrik ringde sm dårar och försökte få ut mej till vall, glöm säger jag bara! :P Men får se vart man drar ikväll. Sen ringer det annat löst folk och så snackar vi typ skit länge om allt och inget. Kl 5 på morgonen liksom. Aja det slöt med det ena och det andra iaf ;)


Ikväll har jag hyrt lite film som jag ska se, ska laga mat med och sen har jag köpt fett med godis:) Jag får se hur det blir med det, dessutom är jag i roma!



Haha, jag blir som en liten 14-åring igen:P


Mensvärk.

Ska träffa Sabina sen, hon ska slinga håret på mej så jag blir av med den fula utväxten. För det blev inget av igår, var sån jävla snöstorm.

Jag hatar att vara tjej ibland, spec när det kommer till mensvärk. När man har ont och inga värktabletter hjälper!


Det där var oväntat.



Vad trodde jag egentligen?

Jag mår inge bra idag.



Jag kan inte skilja på.

Grejen är att jag inte vet. Jag har ingen aning,
och det skämmer mej lite. Jag hatar att gå runt ovetandes.



Save your breath, i will not care.

Ikväll ska jag träffa Sabina, hon ska slinga håret på mej med. Finfint:)


Sjuuuukt sugen på godis idag, men nej jag har inget.

Föresten nu jävlar ska jag bli brun, bor ju precis bredvid ett solarium så imorn ska det börjas:) Får se hur det slutar, antingen blir jag röd som en kräfta eller så blir jag fint brun, i wish.



Snodde lite.

'

Hittade en sjukt bra sida på nätet om outfits, inspiration till hundra, så snodde lite bilder för att visa. Grymt snyggt.


Ballerina.

Precis sett klart på paradisehotel, verkligen paradiset, hah! Supa,knulla,hångla,bada,sola! Om det var så lätt hade jag lätt kunnat vart med. Haha.. eller.


Jackie, get out out out.

Jag har så mycket jag vill säga och skriva, men det kan jag inte skriva här. Verkligen inte, så funderar på att göra en ny blogg, och inte ge ut den osv.. Eller är det ett dumt påhitt kanske, äsch vafan jag vet inte.. Sånt jävla yyr på mej idag. (hej lärbrospråk:P)


Gått på stan med linnsan.

Jag ska bli precis likadan och kom fan inte och klaga då! Kom igen...


Jag har vart på stan idag med Linnsan, köpte en massa onödigt som vanligt. Tyckte att jag hittade en ganska fin jacka iaf, men linn tyckte det såg ut som något som jag hade lånat av min mamma typ.. Haha, så får leta efter en annan. Fan får inte köpa mer nu på hela månaden, måste spara. Så det lär ju dröja ett tag. Undantag när det gäller stockholmo för då lär det ju bli shopping, men annars.:P



Ska träffa Tildis på söndag, och hälsa på Klara me. Hon har ju blitt så stor! :)




Jag behöver en tidsmaskin.

Jag borde inte men jag gör det iaf. Har legat vaken snart två timmar och har inte kunnat somna om. Bara legat och vänt och vridit. Och tänkt, så nu känner jag att allt är hopplöst. Vissa dagar vill man bara gå under jorden. Det är egentligen inge fel...




semlor utan mandelmassa

såg just nya ica reklamen. Såå jävla bra, haha! Har bara hört att alla snackat om den men aldrig sett den, så jävla klockren.


Sitter och äter en semla samtidigt som jag  väntar på att ph ska börja:) Semlor är  fan jävligt gott om man tar bort den geggan i mitten!


Imorn ska jag och linnsan gå på stan, ska köpa lite grejer. Småttochgott, men måste komma ihåg att spara pengar med:P.


Värt.

Fan asså det gör ännu skit ont!! Hade jag vetat att det gjorde så ont, hade jag aldrig gjort det. ALDRIG! Men nu är det där och då får den väl sitta där då:P Knaprar alvedon för att få för mej att det gör mindre ont då, men jag vet inte. Verkar inte hjälpa. Aj men jag får skylla mej själv. Tog med Linnsan som stöd för fialotta var tvungen att jobba. Men det gick bra ändå. Eller inte!!


Sitter på jobbet nu, har fan ingen lust med det här idag.


Mmmm, gemej!

Har just sett snabba cash. Jätte bra. Mmm, han är så jävla snygg! Åh, gemejgemej!


Nejfyfan, riktigt nervös är jag. Hur kommer det inte va imorn då?