JÄVLAR vilken najs film :)

Såg nya Fast and Furioust förut. Sånt man kan göra när man är ledig ;). Fan vad bra den är! Vill se den igen. Bara för att dom är så jävla heta. Eller han, en. Jäklar asså.. ;p Ge mej.







Grymt skönt att va ledig. Kan göra precis vad jag vill utan att behöva stressa med nått. Iband är det skönt att inte ens ha nått inplanerat :)

Har fan inte vart med om så här mycket skitsnack på länge alltså. Vart kommer allt ifrån?
Folk förstorar verkligen upp saker. Men whatever, det får bli som det blir.


Helt sjukt vad jga vill ha kräftor. Såå grymt gott! Jobbar i helgen. Skit men vi ska nog gå ut på fredag ändå. :) Party!


Full fart.

Jag ljög bara. Fan fattade ingenting idag men hoppas på det bästa.
Gjorde av med pengar. Faan måste spara.
Värdelös skit bajs.


Vet en som blir glad iaf.

Nu har jag bestämt mej. Jag köper hellre nya grejer. Skiter i det. Jag vill inte träffa dej.


Times like this.

Sötnos?



Dricka "cider" med bönder ikväll.

Jag önskar att du var annorlunda.  Jag ångrar att vi pratade, det kan inte få mej att sluta tänka. På hur dåligt jag mått på grund av dej. Men oxå allt bra som varit. Det är jobbigt men det går an.. Jag önskar att du inte fanns, inte död. Men på en annan planet eller vad som helst. Så jag slipper bli påmind hela tiden. För väldigt mycket påminner om dej. Hur fan ska det då gå när vi ses? Fan vad jag är dum i huvudet.



Fy fan vad jag är bra.

Jag fick jobbet :)


lilla lilla gotland.

Var i fårösund igår  Det var as najs :) Remi har ju fyllt år. Åt mat och lite. Haha, blev räddad oxå. Svante är snäll han ;)
 Det som inte var så bra var ju att när Johan kom var Sabina försvunnen så fick ju gå och leta reda på henne i 45 min. Haha men men.. Sen kom vi fram till att jag och Johan ska bli sambosar i höst. Om jag inte får något jobb till hösten så flyttar jag med han upp till Sthlm. Lätt värt, så Norge blir det inget av. JAG TÄNKER INTE BANGA PÅ DEN IDEN.

Nu får du ta och komma hem Fia :)

Vart kommer allt skitsnack ifrån?


Lovely Sabina


juice

ALLA drar tydligen till fide ikväll. Själv sitter man här och äter mej tjock. Fast man skulle egetnligen dratt dit och slått lite bönder jag med. Eller transor.. xD eller idioter.

Förmodligen blir det fårösund imorn. Meen faaan så jävla jävla långt bort oxå.


Min mage har aldrig vart så här tjock. Jag har mat upp i halsen. Fy!



Fårösund av alla ställen.

Ju, det blir nog det fårösund på lördag. OM man kan hitta skjuts hem, eller iaf in till Visby :) Har fan aldrig "varit" där, bara när man åka förbi för att åka till fårö. Yeah, kommer bli najs. Vet den perfekta presenten oxå, ska få med mej Sabina oxå :).


HUR FAN KAN TVÅ STORA BÅTAR KROCKA? Fattar inte riktigt det där.. Men läskigt. Tur man inte var där.

Slite?




Precis så många dagar har passerat.

Fy fan vad jag ljuger för mej själv.


Måndag kväll. Och jag måste bara.

Håller på och gör en sak till Fia. Hon kommer bli skit glad, eller?
Hahaa. Ska se på big brother nu hade jag tänkt sen bums i säng.

Ärligt talat, jag ångrar att jag ens träffade dej. tre och ett halvt år på bortkastad tid. Har aldrig hatat någon så mycket som jag hatar dej. Du har vart så jävla elak, och den falska transan kommer snart upptäcka det. Känns bara så jävla förnedrande. Men jag mår bra utan dej, bättre utan dej än med dej. Inga jävla regler att hålla, inga fler samtal som förstör hela kvällen/dagen, inge mer hora, idiot, slampa som sårar som bara du kan lyckas med. Du är så jävla värdelös, hur fan tänkte jag när jag stannade kvar den tiden? Kärleken är blind men fan inte längre. Bara jag ser dej spyr jag på ditt jävla face.
Taskigt skrivet men så är det. Ibland måste jag oxå få va störd. och jag vet att du läser.
Du är som död för mej.


Mycket snack och liten verkstad.

Okej, nu var det ur världen.

Sitter och väntar nu, ska till martebo och hämta en bil. Får väl se om man hinner träffa Tildis :) Efter det åker jag hem till Fia och ugglar.



Just for a while, just for a minute?


I sjonhem.

Fia rensar kläder och jag ser på. Värt att veta. Tommy kommer snart så får väl terra han lite.

Men herregud vad folk överdriver ibland. Spelar ingen roll vad man säger för det blir ju liv i vilket fall.



Saturday

Såå satans trött. Fick fan inte mycket sömn inatt. Fyy, blir fan inge mer krogen när man ska jobba dagen efter och inte har KLOK skjuts hem. Gaalet. Som tur är snodde vi Tommys säng :P stackarn la sej på soffan.

Ikväll blir det först Bro sen vet ifan. Sophia vill ju inte dricka så får sitta där för mej själv. ;P om jag inte får med mej nån mer.



JAG VILL TILL FIIIIIIIDE :D plus att jag vill äta kräftor.

Fan vad det finns bränt folk die brat die., spec med lite alkohol i kroppen. Blev fan en helknäpp kväll igår. Jobbiga jävla killar, plus att Sophia var ledsen, plus att vår skjuts dissade oss, plus att jag badade.. 


Light on.

Jag skiter i allt. Det spelar ingen roll längre. Orkar inte tänka.