Puss-dagen!

Vet ni vad det är för dag idag? Internationella Puss-dagen! Hihi..



Fotografering på jobbet

Har precis vart o fotograferats här på jobbet till hemsidan, gruppbild o enskilda o det ena o det tredje. Haha alltså det är jobbigare än man tror. Sitta o skratta rätt ut i tomma intet o se ut o jobba samtidigt. Ska bli kul o se resultatet sen iaf. :)


Men shit..

Men shit jag är nästan nervös...


Fotografering

Alltså shit vilken dag det vart. Nu har jag fått reda på att jag ska fotograferas på Onsdag till bilder som ska vara på hemsidan, alltså på mitt jobbs arbete. Hmm jag som inte fastnar på bild ÖVERHUVUDTAGET. Men det blir väl säkert bra :)


På topp!

Just nu är mitt humör på topp! Fick löneförhöjning. De ja, :)



Liiiiiinn jag är sjukt sugen på sushi!


Lördagens påhitt!

Okej i lördags så var jag hemma hos Liselottan för att hon fyllde år, jävligt besviken att vi inte fick tårta ;) Sen drog vi ner till Hamnplan. Va fan dom har ju ändrat åldersgränsen till 21 så jag kom ju inte in först. Drog med några och skulle in på Munken istället sen visade det sej att jag blev infixad på Hp ändå så smög ifrån dom andra lite försiktigt o drog in på Hp. Jag o Liselott yrade runt som fan kändes det som, upp o ner o ner o upp o ut o in o in o ut. Haha.. O sen trodde ju hon att klockan var 2 när den egentligen var 1 så var på väg att gå ut redan en timma innan.. Smart liksom :P Tur jag var med så jag kunde styra allt till rätta ;) Eller inte, haha.
Det pinsammaste hände ju på max. Varför ska man alltid ta den där sista shoten kl kvart i två? Antingen blir jag sjukt gnällig när jag inte får som jag vill med lite vin eller så går det till överdrivt o jag blir sjukt kramig istället. O nu tänker ni väl "ah men varför dricker du så mycket för då?"  Ah men ibland kan man faktikst inte hjälpa att det blir lite för mycket ibland, haha. Det vet ALLA! Så ja, i lördags blev det en aning för många shotar osv..


Du är ganska mysig :)




Hamnplan

Det var skit kul igår men gjorde bort mej lite på max. Eller egentligen var det ju inte mitt fel haha. Jag är iaf sjukt bakis idag och håller på att tvätta. Berättar om gårdagen sen. Nu ska jag ta ett stort glas oboy och en macka.


Störig.

Vad du är störande! Sköt ditt istället.


Sitter i anga nu och pluggar igen. Det är så tråkigt. Ska till stan sen o handla lite o ikväll blir det förhoppnigsvis hem till Liselotte, om hon är frisk.



Tingstäde

En  bild från Tingstäde förra helgen. Vi var hemma hos Robin och medans killarna klättrade i taket tog vi tjejer lite kort på toaletten, haha.



Irriterad av en konstig anledning.

Jag har inte ätit frukost idag så snacka om att jag känner mej irriterad. Pricken över i:et är att överdrivet många verkar vara på riktigt dåligt humör idag eller så är det bara jag som tycker det. Lite känslig!


Äntligen har lönen kommit.

Äntligen har lönen kommit som jag väntat på i mer än en vecka. Ska försöka spara så mycket som möjligt så jag klarar mej till nästa. Ska ju åka till sthlmo nästa helg.


Ikväll åker jag till Anga en sväng o ska plugga järnet! Plugga så ögonen blöder. Känns som att det är lättare att plugga där då finns det inte så mycket som kan distrahera mej. Eller jo Lucaz, men han får lämna mej ifred haha.



Teoriproven

Jag måste bara säga att det är fan inte lätt att ta körkort. Proven är ju skitsvåra!


Kungarna av Tylösand

Ikväll är det Kungarna av Tylösand. Ett jävligt underhållande, grisigt, och roligt pogram om jag får säga det själv. Killarna är riktigt grisiga men tjejerna tycker jag inte är så där jätte roliga, finns en riktig gnällspik, haha. Visst dom sköter sej men det blir ingen tv av det direkt. Saken jag skulle komma till var att jag hittat Jockibois-blogg. LÄNK Han är fan lika grisig i bloggen som i tv-pogrammet. Kanske att det är ett PR-trick. Han verkar va en skön kille, (snygg om inte annat) som bara tänker på sex o livet går ut på att knulla o supa. Jaja, så kolla bloggen hur grisig han är :p Btw så har han en piercing "down there"!


Lite vill ha saker från HM



Bestämda planer

Linn sa idag att hon skulle åka till Sthlm. O jag har ju sagt så länge nu att jag måste åka upp o hälsa på Ida o sen ska jag höra av mej till Sofie med o se om hon har tid o ses en sväng med. Så jag tog tummen ur arslet o hörde av mej till Idis idag och sa att jag kommer upp nästa helg. Så nu är det bestämt. Kul :) Haha nu verkar det som att jag alltid gör som linn gör men kände att det är skönt o komma iväg iaf för bara en helg ifrån ön. Hitta på lite annat :)