Tidigt på morgonen

Det händer inte mycket i mitt liv just nu. Det känns som ett hamsterhjul.

Shit vilken lördagskväll det blev, helt galen!
Men en sak är säker, det var sista gången som vi förfestade i min lägenhet. Vi spelade kort på förfesten och jag har ju ett vitt soffbord. När jag skulle ta bort alla vinflaskor, ölburkar och kort o skit dagen efter så är det någon som spillt på bordet över kortleken. Korten sitter fastklistrade på bordet och gick knappt att få bort. Det blev stora svarta märken efter att jag lyckats få bort själva korten och det ser inte klokt ut. Om man spiller så varför torkar man inte bort det på en gång? Suck... Nu är ju bordet förstört. Sånt kan göra mig skit sur, allra helst när bordet är nytt!!!

Nej, nu ska jag börja ännu en ny dag på mitt jobb. Man kommer hit glad och på bra humör, det slutar alltid med att man blir irriterad och går hem på dåligt humör. Vilken inställning man har....



Nu är jag färdig

Nu har jag städat, diskat och tvättat färdigt. Eller om jag ska va ärlig... Jag orkar inte mer, haha.

Nu ska jag börja göra mig i ordning och sen ska jag laga middag och efterrätt åt Jenny. Som tack för dom fina fransarna jag fick häromdagen :) Sen kommer även Matilda och Erika och ser på mellot. Efter det lär det bli en runda på stan!

Nu till den stora frågan... Vad ska jag ha på mig??


Tvättid

Haha, vilket yrinlägg igår! Herregud...

Nu ska jag tvätta tvätta tvätta för fulla muggar. Det har nämligen gått så långt att jag inte har några rena trosor kvar :P

Myslördag!



Analyserar

Jag har överseende med allt! Jag kanske är sur för stunden men frågar du mig dagen efter bryr jag mig inte ett skit. Jag förlåter folk på ett ögonblick. Som vän måste man ge och ta, inte bara ta. Gör man inte samma sak mot mig så är det en annan sak. Jag hatar långsinta människor som inte kan förlåta. Jag är likadan mot både killar och vänner. Har en vän svikit mig så har jag överseende med det och förlåter på ett kick. Jag tänker "Det fanns säkert en anledning" eller "Jag tror på din ursäkt". Precis samma sak gäller killar. Har en kille svikit mig så hårt att man har ont i hjärtat så finns det säkert en anledning till att han kommer tillbaka till mig.

Poängen med det hela är att det är slut på det här nu!!!! Det gör inget gott mot mig att jag förlåter alla hit och dit även fast jag behandlas som skit. Det finns egentligen ingen konkret anledning till detta men jag känner bara att nästan min hela umgängeskrets har blivit så falsk på sistonde. Man vet aldrig vem man kan lita på. Man märker dock rätt snabbt vilka som håller sitt ord och inte.
Som jag och en vän snackade om häromkvällen... Det är svårt att veta vad som är hemligt och inte om man inte talar om det!! (Missförstå mig rätt nu. Vissa saker fattar man ju men vissa saker är ju bara löjliga.)

Det är svårt att förstå vad jag egentligen menar. Jag är lite lätt onykter och var bara tvungen att få detta ur mig! Inlägget blev också lite lätt dubbelmoral. Det behöver ni inte påpeka ;)


Som sagt.... Missförstå mig rätt! JAG ÄR INTE HELLER PERFEKT!



Snabb uppdatering om dagen

Jag köpte en massa blommor igår och satt upp lite varstans i lägenheten. Förut var det tomt vid tv-bänken o på hyllan över, nu ser det lite mer hemtrevligt ut. Jag hoppas nu att jag lyckas hålla blommorna i livet i mer än en  vecka den här gången.

Jag fick reda på idag också att jag måste leta nytt boende. Panik känner jag!!!! Jag som trivs jätte bra här... :( Hoppas jag lyckas hitta någon minst lika bra lägenhet.

Jenny var på besök idag och vi åt lite sushi. Har ätit sushi tre gånger nu på mindre än en vecka. Nu får det vara nog ett tag, haha! Vi snackade lite skit och bestämde lite planer inför lördag. Jag ska laga lite käk till oss och sen blir det vin till det! Eller mycket... ;) Det blir antagligen vidare till krogen därefter.

Imorgon blir det att förlänga fransarna hos Jenny också. Var egentligen meningen att jag skulle skjuta upp det men eeeeh... blev inte riktigt så! Jenny är så tålmodig haha:)

Jag pratade nyss med Patrik på facebook också. Jag kom just på hur mycket jag saknar honom! Tycker det är dags att han kommer hem nu och livar upp ön litegrann. Han behövs i min omgivning!


Här är en bild på hur det ser ut nu. Tänk på att det var helt tomt förut ;)