I roma

Nu känner jag mig bättre än i morse. Jag skyller på det alla tjejer skyller på när något är fel. Mensen! Gud vad jag hatar det. En av mina drömmar hade varit ett liv utan det.

Är hemma i roma för skulle ladda ner lite nya serier :) Sen vart Simon här också så snackade om lite tekniska prylar. Hur jag ska göra med tvn, hemmabion och alla sladdarna. Jag fattar fortfarande ingenting. Sen skulle han laga mammas data också men det gick ju inte, haha. Den är stendöd! Jag skulle aldrig klara mig utan en dator. Oh my...



Horoskop

Väduren 21/3-20/4

"Du är sällskaplig och sugen på nöjen. Du vill roa dig, inte jobba eller prata om något seriöst."


Stämmer till hundra procent!



Need a change

Jag känner mig tom. Livet går på rutin. Jag känner mig irriterad på alla i min närhet. Och jag känner mig fet. Gud, vilket värdelöst liv man lever. Jag behöver en förändring.


Jag vill sminka mig men då ser jag för jävlig ut eftersom jag inte har några fransar kvar. Kan inte släppa ut håret heller för att det ser för jävligt ut. Självfall, utväxt och fettigt!

Vilken bra inställning jag har så fort man vaknar. Jag ska lägga på ett leende och låtsats som att jag älskar livet. Same as everyday.





Iväg


Dricka upp vinet, äta upp knäckemackan och sedan iväg att spöa Erika i singstar;)
har på mig öronhänget som jag fått av Ida Swartling. Jag älskar det!


True Blood





Lasse Stefanz

Har sovit 3 och en halvtimma i natt och här sitter jag på jobbet. Om jag är trött? Nej, inte just nu men kommer nog bli det om någon timma. Jag var ju som sagt chaffis igår ut till Eke. Körde på pappa och Jannica och deras vänner. När vi skulle åka dit så antog alla att jag visste vägen dit så till slut hamnade vi i Närshamn?? Oups.. Inte riktigt rätt. Körde fel med två mil ungefär haha..

Väl därute så började Lasse Stefanz spela. Gud jag visste inte en enda låt. Men stod och gungade med för att det skulle se bra ut. När det är så kallad "dans" ute på landet så måste jag säga att det är mycket värre än att va i stan på krogen. Gamla fyllkärringar och fullgubbar som knuffas (HÅRT!!!!), går utan att se sig för, spiller dricka osv. Herregud säger jag bara. Vuxna människor kan tydligen inte bete sig.

Jag och Jannica stod typ framme vid scenen en stor del av kvällen. Jannica är ju helt besatt av Lasse Stefanz haha. Och hon däremot, kan varenda låt! Medans hon stod och sjöng, tjoade och dansade så stod jag och spanade in trummisen. DAMN, vad snygg han var! Han kan väl ha vart runt 40 år. Hade absolut inte tackat nej till honom. *Dreggel, dreggel*

Sen måste jag ju säga också att jag kände mig som ett stycke kött där ute i Eke. Jag har aldrig någonsin fått så mycket uppmärksamhet på en och samma kväll. Under loppet av kanske 15 min framme vid scenen så kommer 7 olika killar fram till mig. (Jo, jag började räkna efter dom första två, haha) Sen under hela kvällens gång fick jag inte vara ifred. Inte ens när jag stod och pratade med pappa! Killarna var allt från 18 år upp till 65 år, haha. Naj, ingen av dom fick en chans ;)



Trummiskillen har jag ringat in ;) Het som tusan. Han är dock snyggare med keps på sig.



Hårproblem

Jag funderar på att färga håret riktigt blont och sedan sätta i riktigt löshår. Måste bara ha någon som tar beslutet åt mig... Jag vill bara att det inte ska se så där skabbigt fjortisblont ut. Eller ännu värre... Om håret blir gult!! If you know what I mean.






Jag skulle kunna döda för att få ett sånt här svall!
(Och ja, jag har målat på bilden för att ni skulle se på håret och inget annat, haha ;))


Stressigt värre

Igår var jag ute och gick dubbla promenader. Dedu! Först en timma med Liselottan, sen en timma med Linn. Ja man måste ju hinna träffa alla. Nu var jag hemma hos Tilda och Klara en sväng, Tilda bjöd på mat. Mums :) Och om några minuter ska jag åka hem till Liselott för att ut och gå igen. Röra på fläsket som sagt.

Imorgon kväll ska jag ut till Eke och se på Lasse Stefans. Haha, jag är inte ett fan. Men ska köra Jannica och pappa och då följer jag med in också. Det dumma är att jag börjar vid 7 på lördag morgon. Hur kul är inte det???? Fan alltså... Aja, kommer va asa bajsa trött.
Efter det måste jag packa ihop mina grejer här i lägenheten. Kommer inte hinna annars och det är ju inte långt kvar tills jag flyttar. Nästa helg kan jag inte heller. Då ska jag åka upp till Jenny till stockholmo! :) Ska bli jätte kul! Få shoppa loss lite, ut och parta (förhoppningsvis;)) och sen måste jag berätta om mina konstiga händelser för Jenny. Oh my, varför händer allt konstigt bara mig? Haha...

Nej, nu är det dags!


TRÖTT!

Sist jag kollade på klockan i nättras så var den 00.30 och jag började kl 06.00 i morse. FAN vad  trött jag är. Men jag har ingen ro att somna och är arg på mig själv att jag inte kunde somna i nättras.

Jag ska äta upp min knäckemacka och sätta på ett avsnitt av True Blood :)


Gud vad jag längtar!


Jag är ett riktigt twilightfan och herregud vad jag längtar tills filmen kommer på bio. Spännande!


Fredagkväll

Jag ska supa upp mina sista pengar i ren protest.


Blir sjukt partysugen nu!



Where the magic begins

Varför känner jag mig svartsjuk? Det är något som inte står rätt till med mig.


Gym? Oh my

Jag skulle egentligen ha hämtat min bil idag men pappsen skulle låna den någon dag till. Inte för att det går nöd på mig direkt. Har ju min roooosa cykel :) Så i brist på annat så värmer jag upp en varma koppen och sätter på ett scrubs avsnitt.

Justdet, Linn har fått för sig att vi ska börja träna också. Oh my! Ska jag va ärlig så säger min kropp att jag MÅSTE börja träna. But i hate it! Jag är så fruktansvärt ful när jag tränar. Klumpig är det rätta ordet. Kan man inte bara sluta äta? Inte så hälsosamt kanske. Så ja Linn, du kommer få tjata på mig och draaaaaaa mig till närmaste gym ;) Kom ihåg att vi måste ta ett gym där det inte finns en enda snygg kille. När vi är vältränade så byter vi. Okej?




Generad







Haha, guuud! När jag läser det blir jag nästan generad. Vad har jag ställt till med?
Hittade ingen bild som passade så blev en bild från nyår istället;)