Måndag

Allt är så jävla löjligt. Som att ha en  extra mamma typ.

    Hela vekcan så jobbar jag varannan dag, nästan iaf. Mån, tors och sen lördag.
Som tur är är det inte så många timmar heller :)


Helgen var väl helt okej, fredagen vi var först på ett släktkalas i lärbro och sen vidare in till stan där vi mötte upp Malin, tim, sara och harry. Alla dom åkte bil förutom jag och jacob som gick ner, mötte ett par skåningar i uniform, skit roliga haha ;D
Tog typ två timmar för oss att komma ner.
På lördagen så hade Jacobs polare 20 års fest som vi gick på, åt mat och lite sånt.

Fan vad jag börjar bli bra på att köra bil nu, :P Bättre än  Simon iaf. (Snart) Haha,
Pappa gjorde värsta banan som Simon och jag skulle klara av. Typ backa och svänga snabbt utav helvete, men det gick bra det :) Kom iväg snabbare än SImon. ;) Fan vad han sak få höra det. Nej nu ska jag göra i ordning mej inför jobbet.



Slit och släp

Efter en hel veckas jobb så är helgen planerad. Krogen på fredag och Jacobs polares fest på lördagen och sen på söndagen så bär det av till pappa :) Ska köra lite. Sen blir det jobb en hel vecka till.
Hur fan ska jag klara mej efter studenten? Jobba varje dag är ju fan jobbigt, mycket bekvämare med skolan ;)



Jag och jacob när vi sover i tältet. Sabina eller Lisette som vart så himla snäll (!?) och tagit ett kort :P
Btw kolla hur jag ligger med armarna, HAHA!

Natti, natti!


Nu har midsommar varit.

Det var faktiskt helt okej, var ju iofs lite tjafs men det fixade ju till sej senare. Men i alla fall så åkte vi till fårö typ vid två tiden och sen satte upp tältet och allt sånt, sen kom tim, malin, anton o en massa andra och ville ju så klart oxå tälta vid oss ;D Vi förfestade et t tag och sen dra vidare ner till campingen.
Roligare på förfesten, Lisette var gulligt full ;)
Drog på krogen på lördagen, massa skönt folk ;D Och nu sitter jag här hemma och tråkar :P haha.. Midsommar är över.
Tog en massa bilder iaf, och jacobs kamera gikc sönder. Hihi, han blev svinlessen det var gulligt det med. ;P


Och så finns det en jävla massa kort till, haha.


midsommaren 2008

Vad ska man hitta på imorn?
Är ju ledig hela dagen xD För en gångs skull ;D
Men iaf så ska vi åka in till stan vid tolv och sen åka till fårö precis efter det, så vi ska typ äta midsommar mat här hemme innan det ;D Blir typ den tidigaste lunchen jag någonsin ätit, haha. Men mamma ville ju egentligen int men klart man sak äta midsommarmat på midsommar! Tradition! Vi hade ju inte fått nått annars :P Men iaf, nu är det fixat! Med jordgubbar och allt.

NÅGRA BILDER FRÅN FÖRRA MIDSOMMAREN :)
Kommer ihåg att det var jävligt skönt att komma hem, luktade super äckligt efter två dagar i skogen :P haha


Snart så.

Snart är det midsommar. På fredag. Sen börjar allvaret. Med allt jobb. Bra och så men ändå, man känner ändå att det kommer bli jobbigt.. Ska jobba både i stan och  i tofta. :) Kommer  bli jävligt jobbigt att ta sej till tofta varje dag men :P Ohc dyrt! Bussanrna är ju svindyra. Här jobbar man och sliter och så går pengarna åt till buss resor! SUCK!

Aja iaf så  blir det fårö på midsommar. Med sabina,ida,lisette och jacob. Fattar inte varför jacob vill med egentligen. Ensam kille ? Hmm, han kommer springa efter mej hela kvällen :P
Och solvej ska oxå till fårö :) Kommer bli svinkul ! :) Hatar att tälta men den här gången blir det bara en natt ;D

JAG ÄR ALLDELES FÖR  LÄTT FÖR ATT ÖVERTALAS
Jag ger mej för jävla lätt!
Jag måste fixa till allting, stå på mej. Nu ska jag komma ihåg det oxå.


På sista tiden har jag vart ovanligt pinsam! Haha.



Lite pinsamt.

Har inte vart inne på min Playahead på skit länge men när jag väl gick in där igen så såg att dom där teamen (eller vad det är man är medlem i) hade ändrats. Kommer inte ihåg vad det var innan men nu helt plötsligt var det två av teamen som hade blivit ändrade.
Det stod att om man var med i det team så älskade/var/ville bli eller whatever transa, bisexuell eller homosexuell. HAHA! Man kan ju undra hur länge dom har varit på min sida och vad folk tror om mej då, dom som har besökt min sida asså :P haha, det var fan ganska pinsamt. Haha..
Jaja får väl gå in lite oftare.. ;)


Får se hur det blir ikväll.

VARFÖR KAN DU INTE BARA SÄGA SANNINGEN?
Visst jag vet vad som hände men att jag vill höra det från dej, DET verkar du inte förstå!
Vad arg jag blir på dej.
Du gör allt för att få uppmärksamhet!

Hoppas att det blir festen med Josefine ikväll. Skulle vart himla roligt. :)


Jag tror jag ahr en kompis som ljuger om allt.





Stånga

Ikväll blir det fest :) Hemma hos Proppen. Hon fyller ju 18 på måndag så ska hem till henne och fira henne lite, och det bästa av allt. SMÖRGÅSTÅRTA ;D Mm, vad det är gött !

Sitter hemma hos Jacob i stånga och har verkligen ingenting att göra. Hare vart här i två-tre dagar nu, och jag har faktiskt bärt in ved och städat, haha. Så mycket har jag att göra så jag till och med kan göra tråkiga saker :P
Har nästan sett alla avsnitt av The hills nu. Ih,. vad det är bra..

På lördag kanske det bär av till Lau eller När eller vart det nu var någonstans :P Det beror sej på vad Linn vill :) Men Josefine bjöd oss iaf till en fest där, ska bli jätte kul att träffa henne igen :) Var ju super länge sen :)

Senare på Söndagen så ska jag ut och köra, måwste verkligen komma igång med körkortet nu asså. Snart så, har jag det.
Känns ju lite dumt kanske att min lillebrorsa (som är 2 år yngre än mej) kan köra bättre än mej :P HAHA! Men vad är det man brukar säga. Killar har det ju i sej ;)



Midsommar?

Det är knappt två veckor kvar till midsommar och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra på midsommar.
Verkar som att ingen annan vet heller :P Förra året var det Fårö som gällde. NU vet i fan. Kattvik har iaf dött ut totalt, så där kommer det säkert inte vara någon alls :P hah.

PANIK!

Hoppas på att jag får tillbaka min Ipod idag, annars jävlar Jacob! ;P


Inte lika varmt idag.

Får se vad som hittas på ikväll, är fest sugen men det är ju inte han. Kanske lite bakis fortfarnade? ;)

Har fått en ny kattunge, skit söt :) Linus har vi döpt den till. Mamma kom på namnet ;)

Nu blir det till att hittas på vad som ska göras ikväll :)


Grattis :)

Grattis till alla dom som tar studenten idag ;D
Nästa år är det min tur!

Skulle bara hem och dusha, hämta mina jobbgrejer och sen in till stan igen.
Ska ju på middag, jacobs studentmiddag eller vad det nu är för nått ;P
Senare ska jag träffa Sabina, och Linn :)

PUSS!

image12
Föresten, ÄNTLIGEN är det sommar :)


Tråkigt man kan ha det då.

Jag är så otrlogt rastlös. Är ledig idag och har inte ett skit att göra.
Tänkte gå ut  och sola ryggen (eftersom jag är illröd på hela framsidan av kroppen :P ) men är rädd för att bli lika röd där..

Imorn är det studenten. Är så avundsjuk, jag vill oxå :) Men ska in och se älsklingen och alla andra som tar studenten imorn. Ska bli ganska roligt. Sedan ska jag träffa Sabina, men hon jobbar typ hela dagen imorn. Tråkigt för henne. Vet inte riktigt vem jag ska åka in med rikgit. Har inte planerat ett skit :) Får höra lite med Propp :)

Man blir själv så fest sugen varje gång man ser alla studenter som har så jävla roligt, Haha..
Sedan ska jag ju på den där middagen oxå. Faktiskt inte så sugen. Tycker det ska bli mest pinsamt :P men aja, får stå ut. Gör det ju för hans skull :P

Ska jobba dagen efter oxå, (fredag) men bara 4 timmar så något att dricka  blir det nog :) Vet inte hur jag ska komma hem bara :P

Fan och inga nya gossip girl kan jag se heller, har ju sett alla nu :P Guud, vad det är bra. Det är fan den bästa serien på länge. Love it! :)
Och hon som spelar Serena är ju bara SÅ snygg.. :)
image8image9
image11
Och föresten så är dom tillsammans i verkligheten oxå ;D


Har bakat en kladdkaka så ska väl äta lite av den nu antar jag :)

PUSS


Svider som attan

Sheit, vad det svider. Har fått soleld på hela kroppen. Kan man iaf säga, :P PÅ framsidan iaf ;) Fast jag smörde ju faktiskt in mej innan. Men hur mcyket hjälpte det :P Så nu sitter man här och ser ut som en kräfta ;)


Så jävla lost.

AH! Allt bara går runt och runt. JAg vet inte vad jag ska göra. Vet absolut inte ett skit.. Varför måste du vara så där?
Och sen så tror du att allt är som vanligt?

man kan faktiskt vara kär i kärleken och inte kär i personen. Låter konstigt men svårt att förklara vad jag menar:P  Man är tillsammans bara för att ha någon liksom.

Blä vad allt är bajs just nu.
image7


Nu får det vara nog.

Nu får det vara nog. Det har hänt alldeles för många gånger förr. Visst, du säger förlåt och att det aldrig ska hända igen.. Men hur många ggr har jag inte hört det förut? Jag är trött på att behandlas som skit, jag är trött på att vara för det mesta olycklig i detta förhållande. Vad ska man göra? Alla dom bra stunderna då? Hur blir det med dom?
Jag är så otroligt trött på det här, på att jag aldrig får vara med vem jag vill, att du har sånt otroligt kontrollbeehov och att du tror att du alltd kan få som du vill, men det värsta som jag tycker, du sätter upp regler. Du ska vara hemma vid den tiden, du får inte vara med den och den och den, du får inte dricka mer än det här och bla bla.. Fatta att man känner sej instängd.
Jag vet att jag verkligen sagt många gånger förr att det ska vara nog, men denna gång ska jag verkligen tänka efter innan jag gör något. Du måste bevisa att du menar allvar denna gång! Annars orkar jag verkligen inte.
Känner att jag nog inte vill träffa dej än på ett tag, du sårade mej så jävla mycket i lördags och skämde ut mej så det heter duga. Känns som att du gjorde det där bara för att få uppmärksamhet, typ vara tuff.
Men nu jävlar, nu är det allvar. Nu ska jag verkligen tänka efter.

Jag kan inte leva med dej och jag kan ännu mindre leva utan dej!