Skinnjacka

Skiner solen imorgon så åker skinnjackan på:)


Jag får liksom ingen ordning



Stackars lilla granne

Vissa dagar vill jag bara sätta musiken på högsta volym och sjunga riktigt högt till favoritlåtarna! Som idag då;) hehe Men när jag väl gör det tar det inte lång tid innan jag tänker på min stackars granne som nog undrar vad fan jag håller på med!


Mina alla hårfärger genom åren

itter hemma i roma och laddar hem lite nya serier. Har typ sett how i met your mother femtioelva gånger om nu. När jag kikar runt lite på den här datorn så hittar jag en massa bilder från flera år tillbaka. Det är hemskt kul:) Lovar att ladda upp en del senare! ;) Det som jag tänkte på var att jag nog haft alla hårfärger genom tiderna. Blont, orange, brunt, rött, svart.. Aj fyy vad man såg ut ibland! Nu är man ju snyggare än nånsin ;) Oh ja, självöfrtroendet är på topp ;)
Kom ihåg att det är sjukt länge sen. Iaf minst 2-3 år ;)


Live life

Take chances. Tell the truth. Date someone totally wrong for you. Say no. Spend all your cash. Fall in love. Get to know someone random. Be random. Say i love you. Sing out loud. Laugh at a stupid joke. Cry. Get revenge. Apologize. Live life!


Så sugen så sugen så sugen!





Världens snorigaste näsa

Vaknade upp i morse med världens snorigaste näsa! Vart fan kom det ifrån? Bara så där helt plötsligt dyker det upp. Och det enda jag gjort idag är typ o nysa, haha. Nåra på jobbet kommenterade det till och med.  Kan det vara pollen? Undrar om jag är allergisk mot det.. Hmm. Nej nu ska jag inte leka hypkondriker (stavning?) det är säkert en helt vanlig hederlig förkylning helt enkelt. Ska lägga mej i sängen med en påse maränger som jag köpte för några dagar sen. Tjipp!


Just det, jag pratar med Linnsan om att åka ner och hälsa på henne i Barcelona. Ååh hade vart så underbart kul! MEN... fy så läskigt att åka ner dit helt helt själv. Men ett till MEN... Någon gång måste man ju faktikst ta sig i kragen och våga göra nått ensam. Hela vägen ända till Barcelona:) Ju mer jag tänker på det desto mer sugen blir jag.


Vad hände med den här bilden?



Tack så hemskt mycket:)

OJ vad många grattis jag har fått idag. Tack så hemskt mycket alla ni underbara:) Min  dag har varit superbra jag är trött redan nu så jag slår vad om att jag kommer somna när som. Kan inte kan inte kan inte... Måste hålla ögonen öppna ett tag till iaf.



Jag har kommit på att jag vill gå och se Justin Biebers rulle på bio. Hur söt är han inte? Den lilla ungen...


Mina presenter

Måste bara visa en bild på mina presenter från tre underbara brudar:)


Vad dom är påhittiga:)



Vilken galet dyr lördagkväll det blev.

Oj herregud vilken lördag kväll! Fan vad mycket pengar jag gjorde av med. Nästan så att jag får ont i magen. Jag vet inte om jag tyckte det var så hemskt kul. Jag drack nog en eller två cider för mycket och Jenny tyckte att jag var pinsam, haha. Musiken var ju helt kass fast det hade jag ju räknat med från början. Dansbandsmusik är inte riktigt min grej.

På lördag blir det kryssning vilket jag egentligen verkligen INTE har råd med nu. Tur att det inte är så överdrivet dyrt iaf. Får väl leva med det och snåla resten av månaden.

Bilderna får jag lägga upp ikväll.


Roligare än så här har min dag inte varit

Har precis städat och lagat lite mat o hunnit prata med Erika i tele en bra stund:) Med detta inlägg måste jag bara berömma mej själv att ibland då jävlar lyckas jag med maten! Jag lagade till en pastasås med dom resterna som fanns i kylen. Fläskfilé, champinjoner, paprika och lite annat med tortelini till och JA det vart skit gott.


True Story



Aj såg ni big brother igår?

Aj såg ni BigBrother igår? Det är typ min första fråga till dom på jobbet, haha. Men igår var det riktigt snuskigt. Dom har ju typ tagit in tre tjejer som ska tillfredsställa killarna. Oh my att dom gjorde. Jag skäms typ lite när dom håller på så där, vågade knappt titta. Haha! Satt och chattade med Linnsan samtidigt och skulle berätta vad snuskiga dom är. Men hon bad mej hålla tyst. Hon kan ju inte se det förens dagen efter. Nästan pinsamt hur besatt man är av bb:)


Jag var uppe skit tidigt imorse. När jag sminkat mig, valt kläder (haha ja jag väljer kläderna noggrant nästan varenda morgon ;)) så var jag skit rastlös. Var en hel halvtimma tills jag var tvungen o åka iväg så jag hann faktiskt diska lite.


Blivit förälskad i dessa



Hur snygga är dom inte? Har blivit helt förälskad i dessa. Ett par klackar och en lös vit tröja o massa smycken. Det skulle passa som handen i handsken ;)